Karin Hansen

Karin har rejst en stor del af sit liv. Hun har meget stor appetit på udforskning af kulturer, og hendes nysgerrighed leder hende til de lokale steder.

Karin Susanne Denisiuk Hansen - rejseleder for Viktors Farmor

Karin har meget stor appetit på udforskning af kulturer, traditioner, natur, historie og madkultur og har – udover stærke rødder i New York og Europa – en forkærlighed for den østlige del af Europa, Balkan, Mellemøsten og Centralasien.

Karin begejstres ved nye rejsemål. Hun er også en ivrig vandrer, hvad enten det gælder udforskning af byer eller naturområder. 

Når Karin er på rejse, har hun en stor nysgerrighed efter at forstå andre menneskers levevilkår, værdier og interesser. Hun elsker derfor ikke kun at udforske de store seværdigheder, men også at besøge lokale steder.

Karin er vokset op i en multikulturel familie i et internationalt miljø i New York. Hun har studeret Liberal Arts i New York, hvor hun bl.a. fordybede sig i medicinsk antropologi og politisk teori. Hun er herefter uddannet som læge i Danmark, og har haft flere udenlandsstudieophold.

Karin har i en stor del af sit arbejdsliv arbejdet med mennesker, hvor interkulturel forståelse og interesse var en forudsætning for god kontakt. Karin har altid været drevet af en interesse for at forstå mennesker og deres bevæggrunde i deres sociokulturelle kontekst.

Rejs med Karin Hansen