Kim Judson

Med mange stempler i passet, har Kim en rig baggrund fra det meste af verden. Kim leder spændende rejser til bl.a. Costa Rica og Tunesien.

Kim Judson - rejseleder for Viktors Farmor

Kim har arbejdet intensivt med Uganda i en del år. Han har lavet ture for studerende, og både kultur- og naturrejser med blandt andet sejlads på Nilen og gamedrives i nationalparkerne.

For mange år siden var Kim rejseleder for Spies. Så kastede han sig over studier i samfundsfag, psykologi og biologi på universitetet, og de seneste 20 år har han arbejdet med undervisning og internationalisering. Han har boet i Sverige, Italien, Algeriet, Iran og Israel, og som del af sit arbejde besøgt Afrika, Vietnam, Australien, USA, Grønland og det meste af Europa. Han har desuden rejst i Indonesien, Thailand, Mellemamerika og Marokko.

Kim elsker Italien. Efter 6 måneders studier ved Universitetet i Bari blev han bidt af det italienske. Han taler italiensk og har besøgt landet mange gange siden.

Nordafrika og Mellemøsten har altid haft hans interesse og fascination. Ikke mindst Egypten, hvor han efter et besøg på National Museum of Egyptian Civilization i Kairo og besøg ved kongegravene blev optaget af det gamle Egypten som ligesom den græske kultur, har været med til at skabe den verden vi har i dag.

Kim er rejseleder i Costa Rica, Uganda, Rwanda, Madagaskar, Egypten, Marokko, Algeriet, Tunesien, Israel, Kap Verde samt Balkan og Indonesien.

Rejseleder Kim Judson på rejse i Marokko med Viktors Farmor