Lars Madsen

Lars er en nysgerrig person, der har boet i både Australien og Spanien og været i – indtil nu - 74 forskellige lande.

Lars er en nysgerrig person, der har boet i både Australien og Spanien og været i – indtil nu - 74 forskellige lande. Det har senest ført en optagelse i De Berejstes Klub med sig.

Om Georgien siger Lars:

"Georgien står for mig som et land, der trods sin relativt beskedne størrelse har utrolig meget at byde på. Fra sine tråde til det gamle Sovjetunionen til de majestætiske Kaukasus bjerge og den ældgamle vinkultur. Desuden er georgierne kendt for deres store gæstfrihed, som jeg er blevet mødt af flere gange".

Lars er uddannet i både engelsk og spansk og som skolelærer, og han brænder især for mødet med naturen og dens samspil med kultur og mennesker. Inspireret af sit ophold i Santiago Compostela - det spanske hovedmål for Caminoen – har Lars vandret Jylland fra nord til syd og øst til vest samt cyklet Danmark fra nord til syd og vest til øst, og:

Der sker bare noget med mig, når eventyret står for døren og muligheden byder sig for at lære noget nyt om et land dets natur, menneskene, der bor der og ikke mindst mig selv. Allerhelst lidt af det hele”.

Som tidligere selvstændig importør af spanske kvalitetsvine er vin et naturligt interessefelt for Lars foruden hans livslange kærlighed til fodbold og især den engelske storklub Liverpool.