Lene Bach Larsen

Lene Bach Larsen leder aktive ture for Viktors Farmor og kender Madeira rigtigt godt efter utallige besøg på den smukke ø i Altanterhavet

Lene Bach Larsen leder aktive ture for Viktors Farmor

Lene er en ægte vandre- og rejsenørd. Hun har rejst på alle kontinenter fra Svalbard i nord til Antarktis i syd, og fra New Zealand i øst til Canada i vest (plus det løse i Stillehavet).
Altid har vandrestøvlerne været spændt på fødderne, lige fra barnsben af i Kaløskovene til Himalayas høje tinder, hvor toppe op til 6.461 meter er blevet besteget.

Det meste af Lenes arbejdsliv har siden 90'erne været i rejsebranchen og i særdeleshed med fokus på aktive ferier. Udover kontorarbejdet med at planlægge ture og vejlede kunder, har Lene været rejseleder i snart 1000 rejsedage samlet, primært på vandreferier.

Måske har du tidligere snakket med Lene, da hun arbejdede som flyansvarlig på kontoret hos Viktors Farmor. I dag lever Lene fortrinsvist af at skræddersy vandreture og arrangere vandrekurser.
Lene har en uddannelse inden for aktiv turisme og formidling fra NMIT i New Zealand, og du kan glæde dig til masser af information leveret i en passende humoristisk indpakning.

På vandreferie med Lene er du i absolut gode og trygge hænder.

 

Lene Bach Larsen leder aktive ture for Viktors Farmor

Rejs med Lene Bach Larsen