Lene Brøndum

Lene bor i Montone i Umbrien og kan derfor give Viktors Farmors gæster et unikt indblik i den smukke Italienske region.

Lene Brøndum - rejseleder for Viktors Farmor i Italien

Journalist og forfatter Lene Brøndum som bor i Montone i Italien med sine børn, har en enestående viden om Umbrien og taler sproget flydende. Hendes lokalkendskab er uden sammenligning, hvilket tilfører et ekstra krydderi, der gør rejseoplevelsen til noget helt særligt. 

Det stod på ingen måde i kortene, at Lene skulle bo i Italien, da hun blev født i Ribe for mere end 48 år siden. Men 3 børn og 2 hunde senere er det ikke desto mindre, hvad hun nu på 7. år gør.

Rejsedeltagerne får en unik indsigt i den italienske kultur ud over planlagte aktiviteter. Udover oplevelser og ekspertviden får gæsterne anekdoter, historier og møder med lokale.

"At arbejde som rejseleder i eget område har klare fordele. Jeg kender de autentiske skjulte steder og deler ud af kærligheden til regionen ved at vise de mest spændende steder frem. Målet er altid at give gæsterne følelsen af at blive en del af lokallivet, om det er på piazzaen, ved lokale producenter eller ved unikke aktiviteter arrangeret takket være vores brede netværk af venner og bekendte i regionen", fortæller Lene.

Lene har skrevet to bøger om Umbrien og Italien. Den første, "Mit Umbrien," åbner op for familiens oplevelser med at flytte til udlandet midt i livet. Bogen indeholder også traditionelle umbriske madopskrifter og giver et dybtgående indblik i regionens livsstil, kultur og natur.

Den anden bog, "Mit italienske samtalekøkken," tager hun læseren med på en rejse gennem det italienske køkken, ikke kun med opskrifter, men også med historier om kulturen og traditionerne. Over 80 opskrifter på lækre italienske retter ledsager indsigt i køkkenets historie, herunder Mussolinis indflydelse, kønsrollefordelingen i køkkenet og hvorfor italienerne i flere århundrede nærede stor mistro til tomaten. 

Som gæst hos Viktors Farmor kan du købe bøgerne for 250 kr. per styk, fremfor den vejledende udsalgspris på 300 kr. Send en mail direkte til forfatteren på Lene@mediaboost.dk, skriv ”Viktors Farmor” i emnefeltet, så vil du modtage et eksemplar af den valgte bog for 250 kr. + 50 kr. porto.

 

Lene Brøndum - rejseleder for Viktors Farmor i Umbrien, Italien

Rejs med Lene Brøndum