Logo

Lise Hegnet Jensen

"Jeg er dybt forelsket i Afrika", siger Lise. Og dét er der meget om, for hun har boet der i sammenlagt 12 år, og er netop vendt tilbage til kontinentet til endnu et 3-5 års ophold. Denne gang med bopæl i Kampala, Uganda.

Egentligt er hun socialpædagog, og imellem opholdene i Afrika har hun suppleret med uddannelser som familiecoach og som leder.

Lise har arbejdet for Dansk Røde Kors i Uganda, hvor hun etablerede en organisation, der skal yde støtte og lån til de fattigste kvinder. Hun har været engageret i et børnehjem i Kampala, og på et tidspunkt kastede hun sig over jobbet som rejseleder.

Det er blevet til utallige timers safari, primært i Uganda, Kenya, Botswana, Zimbabwe og Sydafrika. Nogle ture har været særdeles primitive med de spændende udfordringer, det kan indebære, mens andre har været mere komfortable.

"Uanset hvad, så har hver eneste safari givet mig mindst en unik oplevelse og ikke to ture har været ens. Det har givet mig en stor ydmyghed for kulturen samt naturen, som jeg utrolig gerne vil dele med andre."

 

Der er i øjeblikket ikke planlagt rejser med Lise Hegnet Jensen.
Rejseleder Lise Hegnet Jensen i Murchison Falls National Park, Uganda.
Viktors Farmor baggrundsbillede