Malene Lykkebo

Malene har et intenst kærlighedsforhold til Indien, og hun har en imponerende viden om religions-, samfunds- og kulturforhold i landet.

Malene Lykkebo - rejseleder for Viktors Farmor

Malene er uddannet religionshistoriker med speciale i Indien og det førte hende i 2007 til den gamle danske koloni Tranquebar i Sydindien, hvor hun var assistent på projektet "Tro, kaste og social kapital" under Galathea 3 Ekspeditionen og Nationalmuseet.

Derefter var et intensivt kærlighedsforhold til Indien etableret og det er siden blevet til et halvt års ophold i storbyen Bangalore, adskillelige ophold i yoga ashrams og ikke mindst har hun rejst landet tyndt som rejseleder.´

Når Malene ikke er i Indien, tænker hun på Indien. Hendes akademiske baggrund og indsigt har givet hende stor viden om Indiens religioner, politik, samfunds- og kulturforståelse, og ofte krydrer hun jobbet som rejseleder med en sjov eller lærerig anekdote fra de mange ture rundt i Indien.

Malene har opholdt sig i Indien i flere perioder. Hun har arbejdet på en skole i et af Indiens slumkvarterer, undervist kvinder og børn/forældre samt taget sig en yogalæreruddannelse i Nordindien.

 

Viktors Farmor rejseleder Malene Lykkebo i Indien

Rejs med Malene Lykkebo