Logo

Nanna Elkjær

Nanna Elkjær er uddannet cand.mag. i religionshistorie og oldtidskundskab, og har dertil altid haft en passion for alt, hvad der rører sig i naturen. Det er med både kultur- og naturhistorien i bagagen at Nanna drager ud i verden. Hun er amatørornitolog, vikingeskibsgast og velbevandret i emner som buddhisme, islamisk mystik og antikkens filosofi.

For Nanna er det vigtigt altid at rejse med hjerne og hjerte. At rejse giver de bedste muligheder for at lære noget om andre kulturer, om naturen og om en selv. Med en større indsigt i, hvordan livet udfolder sig andre steder på planeten, får man udvidet sine horisonter. Det handler om at være forundringsparat og om at kunne lade sig begejstre.  

Nanna har rejst i mere end 25 lande. Hun har vandret med rensdyr i Lapland, søgt gennem snirklede gader efter en synagoge i Samarkand og ladet sig betage af Himalayas sneklædte tinder, reliefferne i Persepolis og Silkevejens særlige arkitektur. Hendes hidtil vildeste tur var en cykelferie i Iran, hvor hun i fire uger oplevede landet indefra. Men hvad enten det er Malawisøen eller Ølsemagle revle, Laugavegur eller Skjoldungestien, Himalaya eller Rebild bakker bliver Nanna lige begejstret. Nanna er ganske enkelt bidt af en rejsebille og elsker at dele sin viden, erfaring og begejstring med andre.
 

Nanna Elkjær - rejseleder for Viktors Farmor