Natacha Brøndum

Natacha er opvokset med både danske og italienske skikke. Hun bor i Italien og har et stort lokalkendskab

Natacha Brøndum er egentlig vokset op i Vejle, men bor i dag i Umbrien, Italien. Hun flyttede til landet med sin familie som 16-årig og bor i dag på ægte italiensk vis i et hus med flere generationer under samme tag. Øverst bor hendes mor Lene og lillebror Benjamin – og i lejligheden nedenunder har Natacha indrettet sig med sin italienske kæreste Lorenzo og deres to hunde og tre katte.

Som guide har Natacha den store fordel, at hun kender Italien særdeles godt. Hun taler sproget flydende, hun er opvokset med både danske og italienske skikke og traditioner – og hun har et stort lokalkendskab.

Med Natacha som guide får du som gæst mulighed for at komme helt tæt på italienerne, høre om deres levevis og vaner og få viden om områdets historie og kultur.

Natacha har arbejdet med formidling af Italiensk historie og kultur i flere år, blandt andet som berider på et stort luksusresort i Italien, hvor hun på hesteryg viste stedets mange internationale gæster rundt i området og fortalte om egnens fortræffeligheder. Hun er en meget vidende, dygtig og kompetent rejseleder, der med smil på læben viser rundt på sine ture.

Når hun ikke arbejder som rejseleder, nyder hun fritiden på hesteryg, vandrer i naturen med sine to hunde og holder sig i form ved at svømme utallige baner i poolen.

Rejs med Natacha Brøndum