Ring til os 86 22 71 81       Nyhedsbrev       Trustpilot 4,5 starts

Nette Kornerup

Kunst, kultur og traditioner fascinerer Nette, der målrettet rejser efter "bunker af gamle sten".

Nette Liv Lønne Kornerup - rejseleder for Viktors Farmor

Nette rejser målrettet efter det hun kalder "bunker med gamle sten".

Det har bragt hende til pyramiderne i Cairo, Sol og Måne pyramiderne i Mexico City, Tikal i Guatemala, Ankor Wat i Cambodja, Jerash og Petra i Jordan og Persepolis i Iran.

På hendes rejse-CV står også Kina, Indien, Marokko, Vietnam, Peru og Uzbekistan. Hun har besøgt girafkvinder i det nordlige Thailand og masaier i Kenya og er i det hele taget meget optaget af kunst, kultur og tradition.

At hun er nysgerrig af natur bliver tydeligt, når man opremser de kulinariske specialiteter, hun har udfordret sine smagsløg med: Hund, slange, slangeblod og slangegalde, zebra, krokodille, vandmand, søpindsvin, hønsefødder, gråspurv, andehjerne, hákarl (rådden haj) og fåreøjne.

Uzbekistan har gjort et uudsletteligt indtryk på Nette:

- De storslåede madrassaer med smukke mosaikker i turkis og blå farver. Moskeer og minareter, hvor mange har knyttet en hel særlig legende til sig. Befolkningen, der er imødekommende og den vidunderlige mad. De gode oplevelser står i kø!

Efter i mange år at have haft destinationer i Centralasien og Nordafrika, arbejder Nette nu også i både Burma/Myanmar og Oman. Burma/Myanmar har sneget sig ind under huden på Nette, her er flotte pagoder, smukke templer, munke og meget glade og imødekommende burmesere. Oman byder på flot natur og ørkensand – en oplevelse for livet.

Nette har været folkeskolelærer i 37 år. Hun er også børnebogsforfatter, og har bl.a. skrevet bøger om berømte danskere: Tordenskjold, Tycho Brahe, Knud Rasmussen og Ellehammer, foruden bøger om våben, rustninger og Solsystemet.
 

Rejs med Nette Kornerup