Per Graugaard

Når Per er ude at rejse bruger han meget tid på at møde mennesker, se hvad landene byder på og at nyde de fremmede omgivelser.

Søværnet lokkede i 1976 Per med en uddannelse som radiotelegrafist, og dermed begyndte også en livslang rejse rundt i verden. Dét skulle være en kort ophold i Søværnet, men blev i stedet et langt, og Per sluttede af med af være afdelingschef på Flådestation Korsør.

Han har arbejdet i Grønland en del år, både på land men også op og ned langs kysten på et skib. Han har været rundt i det meste af Øst- og Vest-Europa og Nordamerika, og Per har boet og arbejdet så forskellige steder som Færøerne, Grønland og i Bahrain. Det har givet mulighed at udforske de byer og lande, han besøgte og se, hvad de indeholdt.

”Det er fantastisk at møde mennesker og kulturer, som man kun har læst om. Jeg er nysgerrig og når jeg er udenlands bruger jeg meget tid på at møde mennesker, se hvad landene byder på og nyde de fremmede omgivelser”.

Pers job har helt naturligt givet en stor interesse for vigtige emner som udenrigspolitik, sikkerhedspolitik og forsvarspolitik, men også historie er en stor interesse. I hans rejse-bagage er lande som Vietnam, Cambodia, Indonesien, Thailand, Marokko og Tanzania.

 

Rejs med Per Graugaard