Hvad søger du?

Det er over de seneste mange år blevet til besøg i mere end 70 lande på de 6 kontinenter. Rejser, der spænder sig fra kulturrejser til oplevelses- og naturrejser, storbyferier og vandreture i verdens højeste bjerge med mere.

Det hele begyndte med familiebesøg i Sri Lanka i slutningen af 1980’erne. Et land, som jeg så er vendt tilbage til mange gange. Listen over nye rejsemål og rejseønsker er stadig lang, og jeg rejser så ofte, det er muligt.

Jeg har været ansat mere end 40 år i dansk politi, en ansættelse, der blandt andet har budt på flere længerevarende udlandsophold i Israel/Vestbredden, Jordan, Irak og Tyrkiet. Udlandsophold og rejser, som jeg holder foredrag om i forskellige sammenhænge.

At rejse er et privilegium, hvor jeg haft mulighed for at møde mange fremmede kulturer og skikke. Ofte med det indtryk bagefter: ”Hvor har vi det godt i Danmark”. Nu er tiden så kommet til at dele ud af den glæde, som rejseoplevelser giver.

Mellemøsten er et rejsemål, jeg sætter stor pris på som rejseleder, men også rejser hvor natur- og kulturoplevelserne er lidt anderledes, f.eks. besøg hos oprindelige folk i Amazonas og Panama. Lande, der også byder på storslået natur og et rigt dyreliv, som fx Galapagos og Costa Rica.

Knud Rasmussen: "Eventyret venter den, der forstår at gribe det".

Per Heide Sørensen - rejseleder for Viktors Farmor

Rejs med Per Heide Sørensen