Per Heide Sørensen

Per er bl.a. rejseleder i Mellemøsten, hvor han har opholdt sig i længere perioder - og han glæder sig til at dele sin rejseglæde med gæster.

Per Heide Sørensen - rejseleder for Viktors Farmor

Over de seneste mange år er det blevet til besøg i mere end 70 lande på de 6 kontinenter for Per. Hans rejser spænder vidt, lige fra kulturrejser til oplevelses- og naturrejser, storbyferier og vandreture i verdens højeste bjerge med mere.

Det hele begyndte med familiebesøg i Sri Lanka i slutningen af 1980’erne. Et land, som han er vendt tilbage til mange gange. Listen over nye rejsemål og rejseønsker er stadig lang, og han rejser så ofte, det er muligt.

Per har været ansat mere end 40 år i dansk politi, en ansættelse, der blandt andet har budt på flere længerevarende udlandsophold i Israel/Vestbredden, Jordan, Irak og Tyrkiet. Udlandsophold og rejser, som han holder foredrag om i forskellige sammenhænge. Fritiden blev også brugt på at udforske, hvor Per blandt andet har rejst rundt i Tyrkiet til både Kappadokien, Gallipolli halvøen og på motorcykel tværs over Anatolien til området omkring Bergamo og længere sydpå til byen Kas.

At rejse er et privilegium, hvor han har haft mulighed for at møde mange fremmede kulturer og skikke. Ofte med det indtryk bagefter: ”Hvor har vi det godt i Danmark”. Nu er tiden så kommet til at dele ud af den glæde, som rejseoplevelser giver.

Mellemøsten er et rejsemål, han sætter stor pris på som rejseleder, men også rejser, hvor natur- og kulturoplevelserne er lidt anderledes, f.eks. besøg hos oprindelige folk i Amazonas og Panama. Lande, der også byder på storslået natur og et rigt dyreliv, som fx Galapagos og Costa Rica.

Knud Rasmussen sagde engang: "Eventyret venter den, der forstår at gribe det."

Per Heide Sørensen - rejseleder for Viktors Farmor

Rejs med Per Heide Sørensen