Logo

Peter Hersted

Peter er født og opvokset i Grønland, og har i fem år boet og arbejdet i Uganda (Mellemfolkeligt Samvirke). Derudover har Peter også rejst i ‘øst og vest’ med særlig kærlighed for Sri Lanka og Iran.

Kultur og mødet mellem mennesker kombineret med humor og den gode stemning er væsentlige elementer, når Peter er rejseleder. "Kulturmødet og forståelse af det fremmede er med til at sætte vores egen kultur i perspektiv."

I Uganda har Peter i opbygget et stort netværk og kontakter, som gør hans ture til meget personlige og uforglemmelige møder - ad spor turister normalt ikke træder. Peter har de sidste 7 år lavet oplevelsesorienterede rejser for danskere til Uganda, i mange år har han lavet aktivture til Grønland og de sidste år kulturrejser til Sri Lanka.

Peter er læreruddannet og senere cand. pæd. i materiel kultur og som lektor på Skolen for Materiel Design har han stor erfaring i at iscenesætte oplevelsesorienterede formidling og rejser.

”Dette har været den største rejseoplevelse jeg har været med til. Det er fantastisk at se hvordan din (Peters) ligeværdige indgang til lokalbefolkningen skaber oplevelser og venlighed. Det har åbnet mange døre for os andre – tak for det. -Lisbeth”

 

Viktors Farmors rejseleder Peter Danvar Hersted på ækvator i Uganda