Ring til os 86 22 71 81       Nyhedsbrev       Trustpilot 4,5 starts

Pia Bruun

Pia er på sin absolutte hjemmebane i Andalusien, og hun arbejder i dag som både rejseleder, lokalguide, vandreguide og skribent.

Pia Bruun er rejseleder for Viktors Farmor i Andalusien

”Efter mere end 35 år i Andalusien er den sydspanske natur og kultur min absolutte hjemmebane. Det glæder jeg mig til at dele med jer!”

Ikke underligt at 1800-tallets første rejsende blev dybt fascineret af Andalusien. Her findes fastlandets højeste bjergtoppe, uspolerede hvidkalkede landsbyer og Vesteuropas bedst bevarede kulturarv fra den tid, da hovedparten af den iberiske halvø var styret af Kaliffen i Córdoba.

Drevet af lyst til nye eventyr smuttede Pia Bruun i 1984 lige en tur til Málaga. Her har hun så boet lige siden.

Det blev til mange års nyhedsformidling og indsigt i spanske forhold. Fritiden brugte hun på at arrangere vandreture og udflugter. Men for nogle år siden traf hun så en beslutning om at gøre sin hobby til levevis.

Det blev til en uddannelse som spansk lokalguide og vandreguide, og siden er både arbejde og fritidsinteresse gået op i en højere enhed med udgangspunkt i formidling og oplevelse.

Ud over at være guide og rejseleder skriver hun også artikler for magasiner og online avisen “Spanien I Dag”.

Skabelseshistorien med foldebjerge og Middelhavets dannelse giver rigtig god mening, når man vandrer mellem fossiler på ældgamle trækruter, mens aftryk fra romernes erobringer og Andalusiens næsten 800-årige mauriske kulturarv er noget, man støder på overalt i byerne.

Det og meget mere, kombineret med indsigt i et samfund, der på ondt og godt har været midtpunkt for årtusinders storhed og fald, er noget af det, man vil opleve i selskab med Pia Bruun.

 

Rejseleder Pia Bruun har boet i Andalusien i mere end 35 år. Foto Pia Bruun
Rejseleder Pia Bruun har boet i Andalusien i mere end 35 år. Foto Pia Bruun