Pia Lund Poulsen

Pia er en rejseleder med stor alsidighed og erfaring fra Mellemøsten og Asien, såvel som Afrika og de nordiske lande.

Pia Lund Poulsen - rejseleder for Viktors Farmor

Gennem de sidste mange år har Pia ledet rundrejser i Nordatlanten og har en forkærlighed for Island. Fascinationen af Island startede allerede som barn med en stor interesse for islandske heste og siden en dyb betagelse af landets vulkaner. I dag er det stadig naturen, men også sproget, befolkningen og historien, der binder os sammen, som fastholder opmærksomheden på den særprægede ø.

Med en baggrund som antropolog er hun særligt optaget af at formidle hvorfor andre folkeslag tænker og handler som de gør på baggrund af deres historie.
Pia er en rejseleder med stor alsidighed og erfaring fra Afrika og Mellemøsten såvel som Asien og de nordiske lande.

Som ung boede og arbejde Pia et år i Israel som volontør i en af landets kibbutzer. Her etablerede hun varige venskaber, som hun har vedligeholdt ved at vende tilbage til landet gennem 25 år. Det er intensiteten, kontrasterne og historien, der til stadighed forundrer og fascinerer Pia ved de gentagende rejser til dette hjørne af verden.

Pia har desuden boet i Malaysia og Indonesien i forbindelse med studie og arbejde og har et indgående kendskab til disse lande, hvor hun også og hun taler sproget, hvilket åbner mange døre, når man rejser med en gruppe.

Når Pia ikke er rejseleder, arbejder hun med kulturformidling og undervisning i Danmark, hvor hun bor med sin malaysiske mand og to børn.

 

Viktors Farmor rejseleder Pia Lund Poulsen ved Ijen i Indonesien

Rejs med Pia Lund Poulsen