Ring til os 86 22 71 81       Nyhedsbrev       Trustpilot 4,5 starts

Shahin Aakjær

Shahin er født i 1990 og er vokset op som tosproget verdensbarn. Med en dansk mor og en iransk far, fik han begge sprog ind med modermælken, men har siden haft en stor sult på endnu mere kultur.

Shahin Aakjær - rejseleder for Viktors Farmor

Shahin er født i 1990 og er vokset op som tosproget verdensbarn. Med en dansk mor og en iransk far, fik han begge sprog ind med modermælken, men har siden haft en stor umættelig sult på endnu mere kultur. Derfor har han rejst i store dele af verden, særligt i Mellemøsten, Centralasien og Østeuropa.

Gæstfriheden i Iran, Balkans alsidighed, de grønne bjerge i Kirgisistan og Vietnams dufte har sat sig i Shahins hjerte, og han er altid beredt på at blive forelsket i en ny plet på verdenskortet.

Han er forfatter, foredragsholder, oversætter, podcaster og musiker og er kandidat i Mellemøstens Kultur og Samfund fra Københavns Universitet.
Han var medstifter af hjemmesiden AltOmIran.dk, hvor han blandt andet skrev om iransk kultur, historie, politik og film. Han bliver flittigt brugt som Iran-kender i medierne og har skrevet for Politiken, Jyllands-Posten, Information og Zetland.

Shahin har udgivet en håndfuld albums, og har siden 2012 undervist i sangskrivning og rap på skoler, ungdomsuddannelser og gymnasier i hele landet.

Shahin Aakjær - rejseleder for Viktors Farmor

Rejs med Shahin Aakjær