Ring til os 86 22 71 81       Nyhedsbrev       Trustpilot 4,5 starts

Susanne Behrens

Susanne har rejst i mange lande på tværs af kloden, men særligt Mellemøsten og Nordafrika har fået en særlig plads i Susannes hjerte.

Rejseleder Sanne Behrens

Susannes store interesse er antikkens kunst og kulturer, både den græsk-romerske oldtid, men også de højkulturer i Mellemøsten, som har inspireret og formet vores civilisation. Hun er nysgerrig på hele verden og har rejst i mange lande i Asien, Afrika og Sydamerika, men mest i det sydlige Europa, Mellemøsten og Nordafrika, og hun fascineres lige meget af by og bazarer, som af vandreture i fantastiske landskaber.

Susanne er uddannet klassisk filolog fra Århus Universitet og underviser på Odense Katedralskole i græsk, latin og oldtidskundskab.

Vekselvirkningen mellem ude og hjemme har været vigtig for hende lige siden ungdommen, hvor hun efter studentereksamen tog afsted med rygsækken til Israel og Asien i så mange måneder, som pengene nu rakte.

At opleve verdens folk, deres livsvilkår og kultur, skaber en omverdensforståelse, Susanne med glæde bringer med hjem i dagliglivet.

 

Viktors Farmors rejseleder Susanne Behrens på rejse i Jordan

Rejs med Susanne Behrens