Susie A. Ruff

Susie har hele livet haft verden under huden, og især Latinamerika har en særlig plads i hendes hjerte.

Allerede som barn fik Susie verden ind under huden. Hun boede i Tyrkiet, Sverige, Venezuela, Brasilien og Sydafrika hvor hun også gik i forskellige skoler. Susie har set verden med andre øjne og i en tidlig alder blev Susie bevidst om, og interesseret i andre kulturer og baggrund. I alt har Susie boet i og besøgt henved 65 lande i verden.

Siden hen har Susie været ansat i Udenrigsministeriet og bl.a. været souchef ved den danske ambassade i Buenos Aires, Argentina. Susie har desuden boet i Bangkok, Thailand og rejst en del i Sydøstasien. Desuden snuset en del til Mellemøsten og Pakistan som hun har opholdt sig i en hel del gange.

Susies store interesse og nysgerrighed over for andre landes kultur, historie og leveforhold bevirker, at hun ynder at rejse og været tæt på andre nationaliteter. Hertil kommer en stor interesse for lokale samfundsforhold, kunst og design. Latinamerika har en stor plads i Susies hjerte.

Susie er uddannet Cand. Merc. og har altid været den, der udforskede noget nyt. Hun arbejder i det daglige som selvstændig med innovation inden for sundhedssektoren, både i Danmark og internationalt. Hun ynder at træne hvor hun bor på Islands Brygge og holder meget af løbeture og lange gåture i naturen.