Hvad søger du?

Tania Karpatschof brænder for Nepal som hun første gang besøgte under studierne i 1997. Fra 1999 – 2002 arbejdede og boede hun I Kathmandu hvor hun arbejdede med kvinders rettigheder for UNDP (FN). Hun har et stort kendskab til landet og har rejst fra Terai i det tropiske lavland på grænsen til Indien til den tibetanske højsletten dybt inde i Himalayabjergene.

Som medlem af De Berejstes Klub lever hun ikke bare for at rejse. Hun rejser i meget høj grad også for at leve. Lysten til eventyr blev formet tidligt i Tania: Som 5-årig var hun med sine forældre på 2 måneders campingtur i 2CV gennem Rusland. Som 10-årig tog hun ud på egen hånd: Hun var frivillig i Zimbabwe i 3 måneder. Som 19-årig rejste hun Sydamerika rundt med rygsæk, og så var det tid til uddannelse. Tania tog en kandidat i international udvikling. Hun har været udstationeret i Mocambique, hvor hun underviste flygtningebørn under borgerkrigen.

I dag arbejder Tania i Københavns kommune - når hun altså ikke rejser. De seneste år har hun blandt andet besøgt Laos, Cambodia, Vietnam, Tibet, Bhutan, Chile og Argentina, Malaysia, Borneo, Brunei og Indonesien.

 

Rejs med Tania Karpatschof

Der er i øjeblikket ikke planlagt rejser med Tania Karpatschof.