Ring til os 86 22 71 81       Nyhedsbrev       Trustpilot 4,5 starts

Tania Karpatschof

Lysten til at rejse ud på eventyr lever i bedste velgående i Tania, der er medlem af De Berejstes Klub. Særligt Nepal står Tanias hjerte nær.

Tania Karpatschof brænder for Nepal som hun første gang besøgte under studierne i 1997. Fra 1999 – 2002 arbejdede og boede hun I Kathmandu hvor hun arbejdede med kvinders rettigheder for UNDP (FN). Hun har et stort kendskab til landet og har rejst fra Terai i det tropiske lavland på grænsen til Indien til den tibetanske højsletten dybt inde i Himalayabjergene.

Som medlem af De Berejstes Klub lever hun ikke bare for at rejse. Hun rejser i meget høj grad også for at leve. Lysten til eventyr blev formet tidligt i Tania: Som 5-årig var hun med sine forældre på 2 måneders campingtur i 2CV gennem Rusland. Som 10-årig tog hun ud på egen hånd: Hun var frivillig i Zimbabwe i 3 måneder. Som 19-årig rejste hun Sydamerika rundt med rygsæk, og så var det tid til uddannelse. Tania tog en kandidat i international udvikling. Hun har været udstationeret i Mocambique, hvor hun underviste flygtningebørn under borgerkrigen.

I dag arbejder Tania i Københavns kommune - når hun altså ikke rejser. De seneste år har hun blandt andet besøgt Laos, Cambodia, Vietnam, Tibet, Bhutan, Chile og Argentina, Malaysia, Borneo, Brunei og Indonesien.

 

Rejs med Tania Karpatschof