Trine Straarup Delé

Trine har boet og arbejdet i Israel i en årrække, og hun er altid parat til at pakke kufferten og tage ud på nye rejseeventyr.

Trine Straarup Delé - rejseleder for Viktors Farmor

Trine er uddannet cand.mag i samfundsfag og mellemøststudier. Hun har også studeret ved The Hebrew University of Jerusalem, Israel.

De primære fokuspunkter var religionsstudier, såvel islam som jødedom, og aktuelle problemstillinger for regionen, såsom terrorisme og sociologiske studier af de mange forskellige befolkningsgrupper og de udfordringer, det giver et samfund.

Trine har boet og arbejdet i Israel i en årrække, hvor hun har rejst meget rundt. Nysgerrigheden i forhold til de mange forskellige levede liv i landet, har givet mange oplevelser, som gerne gives videre. Trine både taler og læser hebraisk.

”Den længste rejse kilometermæssigt har været til New Zealand, den fineste rejse har været til Iran, de dyreste rejser til USA, den reneste rejse til Singapore, de varmeste rejser til Thailand, rejsen med det flotteste lys var til Petra, Jordan, de bedste rejser med min datter, og de bedste oplevelser er der hver gang, kufferten er pakket, og jeg er klar til nye rejseeventyr - det sker tit ......”

 

Rejs med Trine Straarup Delé