Ring til os 86 22 71 81       Nyhedsbrev       Trustpilot 4,5 starts

Ulla Jepsen

Ulla har mange års erfaring som rejseleder og har boet, arbejdet og rejst i udlandet gennem næsten 30 år.

Ulla Jepsen er uddannet journalist men har også studeret bl.a. Islam og Moderne mellemøstlig kulturforståelse og taget kurser i arabisk og egyptologi. Hun har desuden været arabisk gift og har en stor indsigt i Islam og en glødende interesse i både Mellemøstens nyere historie og oldtidshistorie.

Ulla har arbejdet som journalist på både Politikens og nyhedsbureauet Ritzaus udenrigsredaktioner. Hun har været kommunikationschef i Care Danmark, der arbejder med mikrolån og klimaforandringer i en række udviklingslande. Hun har desuden været kommunikationschef i Center for Kultur og Udvikling - en institution under Udenrigsministeriet, der har udviklet kulturprogrammer i Mellemøsten, Asien samt Øst- og Vestafrika. Ulla er i dag kommunikationschef i DIIS - Dansk Institut for Internationale Studier.

For Ulla er det vigtigste på en rejse at komme ned under den glittede turist-facade og skabe forståelse for den måde, almindelige mennesker lever og tænker på, for de sociale og økonomiske samfundsstrukturer, og for den betydning, et lands religion og historie har.

Hun nøjes sjældent med en almindelig rejse, og derfor har hun bl.a. skrevet hovedopgave i Palæstina, været gast på en yacht i Stillehavet, huledykket i Mexico, sejlet Venedig tyndt i kajak og været til musikfestival i Mali. Herudover har hun rejst, guidet og arbejdet i en lang række andre lande bl.a. Iran, Saudi Arabien, Jordan, Oman, Syrien, Pakistan, Indonesien, Ecuador, Mexico, Australien og New Zealand.

 

Ulla Jepsen - rejseleder for Viktors Farmor