Hvad søger du?

Victor Rolighed

I begyndelsen af året 2015 rejste Victor til Nepal, og faldt pladask for landet. Gæstfriheden, kulturen, og den storslåede natur. Han opholdt sig i landet, da jordskælvet ramte i april samme år, og dén oplevelse forstærkede hans bånd til det gamle kongerige i Himalaya.

Siden dengang har Victor rejst øst på så ofte som muligt og efter at have tilbragt mere end 14 måneder i Nepal inden for de seneste 3 år kalder han nu Kathmandu sit andet hjem.

Han har organiseret utallige ture til Nepals lavtliggende terai-område, tempelture og vandreture i Himalayabjergene for rejseglade sjæle - og tager selv på vandring i de majestætiske bjerge så ofte som muligt. Udover fascinationen af naturen har Victor en uudslukkelig nysgerrighed og interesse for Nepals kultur, historie, sprog og religion.

At han har fået et nært forhold til Nepal kommer egentligt ikke bag på Victor, for – som han siger:


- Jeg voksede op på Vesterbro i København og har altid omgivet mig med venner fra forskellige kulturer og baggrunde, og vidste, at jeg en dag skulle ud i verden og ’finde mig selv’

 
Det har han gjort nu. I Nepal. Han er uddannet i Service, Hospitality and Tourism Management i Aalborg og bruger mere og mere tid i Nepal for – forhåbentligt – at flytte endegyldigt dertil.

 

Victor Rolighed - rejseleder i Viktors Farmor