Ring til os 86 22 71 81       Nyhedsbrev       Trustpilot 4,5 starts

Victor Rolighed

Nepal har vundet Victors hjerte, og hans uudslukkelige nysgerrighed har ledt til mange ture til det naturskønne kongerige i Himalaya.

Victor Rolighed - rejseleder for Viktors Farmor

Victor er uddannet i Service, Hospitality and Tourism Management i Aalborg. I begyndelsen af året 2015 rejste han til Nepal, og faldt pladask for landet. Gæstfriheden, kulturen, og den storslåede natur. Han opholdt sig i landet, da jordskælvet ramte i april samme år, og dén oplevelse forstærkede hans bånd til det gamle kongerige i Himalaya. I 2019 flyttede han til Nepal, hvor han i dag bor Kathmandu.

Han har organiseret utallige ture til Nepals lavtliggende terai-område, tempelture og vandreture i Himalayabjergene for rejseglade sjæle - og tager selv på vandring i de majestætiske bjerge så ofte som muligt. Udover fascinationen af naturen har Victor en uudslukkelig nysgerrighed og interesse for Nepals kultur, historie, sprog og religion.

At han har fået et nært forhold til Nepal kommer egentligt ikke bag på Victor, for – som han siger:

- Jeg voksede op på Vesterbro i København og har altid omgivet mig med venner fra forskellige kulturer og baggrunde, og vidste, at jeg en dag skulle ud i verden og ’finde mig selv’.

Victor Rolighed - rejseleder i Viktors Farmor

Rejs med Victor Rolighed