Foredrag med Folkeuniversitet

Viktors Farmor og Folkeuniversitet

Vi har indgået et samarbejde med Folkeuniversitet, hvor vi sammen holder fascinerende foredrag om emner fra hele verden og landes historie og kultur. I denne omgang handler foredragene om Israel og Palæstina samt Silkevejen. Det er vores dygtige rejseledere Hans Henrik Fafner og Bjarke Vestesen, samt Jesper Petersen, som bl.a. holder foredragene og klæder jer godt på med deres utrolige viden og passion for netop disse steder.

Vi starter i Folkeuniversitetets foredragssale og herefter kan I drage med på eventyr til fortryllende Israel eller rejse i Silkevejens fodspor i Uzbekistan, Kirgisistan, Kazakhstan, Turkmenistan og Tajikistan.

Historiske rejser

Viktors Farmor har lavet rejser i Israel i over 13 år og i Uzbekistan i over 23 år. Det er lande, der tryllebinder og bliver ved med at fascinere og forundre os som rejsende. Vi opdager hele tiden nye sider. 

I Israel bader vi ved Jordens laveste punkt - Det Døde Hav, og vi går i Jesu fodspor og besøger fødselskirken i Betlehem og Gravkirken i Jerusalem. Vi dykker vi ned i Israels historie, religion, kultur og politik og prøver at få en større forståelse for det komplekse land og dets befolkningen. 

Hvis det er Silkevejen, der trækker, så er det stan-landene, man skal opleve. Her er arkitektur og kunsthåndværk i højsæde med byer som Tashkent, Bukhara og Samarkand. 

Kirgisistan ligger også på den gamle silkerute. Her dykker vi ned i det traditionsrige nomadeliv og får større forståelse for deres levevis. 

Hvis du har spørgsmål til nogle af rejserne, er du altid velkommen til at kontakt os her til en snak om Israel eller Silkevejens lande. Vi håber, I får nogle fortryllende foredrag og ikke mindst rejser.

Se vores foredrag

Folkeuniversitetet

Folkeuniversitet samler forskere fra landets universiteter og deler deres viden fra foredragssalene i Aarhus, Emdrup og Herning. De serverer den nyeste viden fra forskningens verden - og gør det sjovt at blive klogere.
Læs mere

Hvad siger vores gæster

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om fordragene på folkeuniversitet.
  • Mere end 25 års erfaring med unikke grupperejser

  • Mindre grupper større oplevelser

  • Inkl. drikkepenge til guider og chauffører