Hvad søger du?

Rundrejser

Tag med Viktors Farmor på rundrejse – vi har grupperejser til hele verden, og rejseværkstedet lukker aldrig. Der er altid nye spændende destinationer at lave rejser til.

Tag med Viktors Farmor på rundrejse i Sri Lanka.

 
På en Viktors Farmor rejse skal feriens højdepunkter være mere end en tur til stranden og en god middag på restauranten. Derfor vælger vi destinationer, hvor du har mulighed for at opleve den lokale kultur. Steder, som har bevaret eventyret. Hvor de store oplevelser er i fokus.

Vi lægger vægt på, at du og dine medrejsende får den bedst mulige rejse – derfor foregår alle vores rundrejser i mindre grupper på max 20 deltagere. Gruppen bliver dermed ikke for stor og uoverskuelig, og vi vurderer, at alle gæster på denne måde får det største udbytte af deres rejse.

Se rundrejser til nogle af vores mest populære destinationer her:

Rundrejse i Sri LankaRundrejse i UzbekistanRundrejse i VietnamRundrejse i Sydamerika


Rundrejser med dansk rejseleder

Når du rejser med Viktors Farmor kan du være sikker på at få et gennemarbejdet dagsprogram, der er skruet sammen for at give dig og dine medrejsende den bedst mulige rundrejse. Du kan også være sikker på, at du er i trygge hænder fra start til slut på rejsen. Vores danske rejseledere vil gøre deres ypperste for at give dig og resten af gruppen en uforglemmelig rejse.

I samarbejde med den lokale engelsktalende guide, sørger vores kompetente rejseledere for at give dig et indblik i de lokale samfund, I besøger. De deler gerne ud af deres viden om både kultur, natur og historie, og de kender de små fifs, der giver ekstra krydderi på rejsen. En rundrejse kræver i sagens natur noget koordinering – her sørger rejselederen for at få alting til at glide, og han/hun hjælper gerne med praktiske detaljer undervejs. Du kan med andre ord nyde din ferie i tryg forvisning om, at vi har styr på detaljerne.

Find din rejseleder her


Hvorfor skal du vælge en rundrejse med Viktors Farmor?

Viktors Farmor har rundrejser til hele verden. Rejserne inkluderer et omfattende udflugtsprogram. Du skal derfor ikke bekymre dig om at betale for entréer undervejs, og der er ingen udflugtspakker at betale oveni rejsens pris. Det hele er betalt hjemmefra. Du skal blot koncentrere dig om at nyde ferien og suge alle de nye indtryk til dig.

Alle rundrejser hos Viktors Farmor er lagt i sæsoner, hvor klimaet i de pågældende lande er bedst. Vores gæster skal ikke vandre på den Kinesiske mur i frostvejr eller i Caribien i regnsæsonen.

Morgenmaden er altid inklusiv – vi skal være sikre på, at vores gæster har energi til dagens oplevelser. Som oftest er vores rundrejser med halvpension; i nogle tilfælde er rejserne endda med helpension. Det kommer an på rejsemål og lokale forhold – se under hver rejse for yderligere oplysninger. Steder hvor måltiderne ikke er inkluderet, kan rejselederen og den lokale guide være behjælpelig med gode forslag til, hvor frokosten eller middagen kunne indtages.

En Viktors Farmor rundrejse er mere end en turistrejse. Vi vægter mødet med den lokale befolkning højt. Vi tilbyder landsbybesøg, besøg i private hjem, skolebesøg eller andre former for indblik i det lokale liv – når vi møder lokalbefolkningen på denne måde, får vi et helt særligt indblik i deres land. På en rundrejse med dansk rejseleder kommer du, i kraft af vores kendskab til landet, et spadestik dybere ned - du får en rundrejse til både de store attraktioner og til områder, du måske ikke lige selv ville finde. Du får den lokale kultur ind under huden og du kommer hjem med et unikt indblik i landets sjæl og særkender.

Rigtig god rejse!

Find din næste rundrejse med dansk rejseleder her