Rundrejser

Viktors Farmors rundrejser

Tag med Viktors Farmor på rundrejse – vi har grupperejser i hele verden, og rejseværkstedet lukker aldrig. Der er altid nye spændende destinationer at lave rejser til.

På en Viktors Farmor rejse skal feriens højdepunkter være mere end en tur til stranden og en god middag på restauranten. Derfor vælger vi destinationer, hvor du har mulighed for at opleve den lokale kultur. Steder, som har bevaret eventyret. Hvor de store oplevelser er i fokus. Vi lægger vægt på, at du og dine medrejsende får den bedst mulige rejse – derfor foregår størstedelen af vores rundrejser i mindre grupper på max. 20 deltagere og vandreferier på max. 16.

Gruppen bliver dermed ikke for stor og uoverskuelig, og vi vurderer, at alle gæster på denne måde får det største udbytte af deres rejse.

Oplevelser med andre Rundrejser sammen med andre mennesker er en dejlig måde at opleve nye lande på. En stor oplevelse for mig var Madagaskar, hvor vi både så de endemiske lemurer og var på vandretur i Andasibe nationalpark.

Esben Gynther
Rejseleder

Hvorfor vælge en rundrejse?

Viktors Farmor har rundrejser i hele verden. Rejserne inkluderer et omfattende udflugtsprogram. Du skal derfor ikke bekymre dig om at betale for entréer undervejs, og der er ingen udflugtspakker at betale oveni rejsens pris. Det hele er betalt hjemmefra. Du skal blot koncentrere dig om at nyde ferien og suge alle de nye indtryk til dig.

Alle rundrejser hos Viktors Farmor er lagt i sæsoner, hvor klimaet i de pågældende lande er bedst. Vores gæster skal ikke vandre på den Kinesiske Mur i frostvejr eller i Caribien i regnsæsonen.

Morgenmaden er næsten altid indkluderet på destinationen – vi skal være sikre på, at vores gæster har energi til dagens oplevelser. Som oftest er vores rundrejser med halvpension; i nogle tilfælde er rejserne endda med helpension. Det kommer an på rejsemål og lokale forhold – se under hver rejse for yderligere oplysninger. Steder hvor måltiderne ikke er inkluderet, kan rejselederen og den lokale guide være behjælpelig med gode forslag til, hvor frokosten eller middagen kan indtages.

En Viktors Farmor rundrejse er mere end en turistrejse. Vi vægter mødet med den lokale befolkning højt. Vi tilbyder landsbybesøg, besøg i private hjem, skolebesøg eller andre former for indblik i det lokale liv – når vi møder lokalbefolkningen på denne måde, får vi et helt særligt indblik i deres land. På en rundrejse med dansk rejseleder kommer du, i kraft af vores kendskab til landet, et spadestik dybere ned - du får en rundrejse til både de store attraktioner og til områder, du måske ikke lige selv ville finde. Du får den lokale kultur ind under huden, og du kommer hjem med et unikt indblik i landets sjæl og særkender.

Rundrejser med dansk rejseleder

Når du rejser med Viktors Farmor kan du være sikker på at få et gennemarbejdet dagsprogram, der er skruet sammen for at give dig og dine medrejsende den bedst mulige rundrejse. Du kan også være sikker på, at du er i trygge hænder fra start til slut på rejsen. Vores danske rejseledere vil gøre deres ypperste for at give dig og resten af gruppen en uforglemmelig rejse. I samarbejde med den lokale engelsktalende guide, sørger vores kompetente rejseledere for at give dig et indblik i de lokale samfund, I besøger. De deler gerne ud af deres viden om både kultur, natur og historie, og de kender de små fifs, der giver ekstra krydderi på rejsen. En rundrejse kræver i sagens natur noget koordinering – her sørger rejselederen for at få alting til at glide, og hun/han hjælper gerne med praktiske detaljer undervejs. Du kan med andre ord nyde din ferie i tryg forvisning om, at vi har styr på detaljerne.

Hvad siger vores gæster?

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om mulighederne for rejser til rundrejser.
  • Mere end 25 års erfaring med unikke grupperejser

  • Mindre grupper større oplevelser

  • Inkl. drikkepenge til guider og chauffører