Pakkerejser

Tryghed og sikkerhed på rejsen

Få mange fordele med en Viktors Farmor pakkerejse. Med vores pakkerejser er du sikret hjælp og tryghed på din færd til nogle af verdens mest fascinerende rejsemål. Oplev den spændende, udfordrende og foranderlige verden – og hav Viktors Farmors kompetente rejseledere med dig hele vejen.

Hos os har vi kultur, natur og uforglemmelige oplevelser i fokus – og vi lægger altid vægt på, at du og dine medrejsende får så god og sikker en rejse som muligt. Af samme årsag tilbyder vi pakkerejser til alle vores rejsedestinationer, og det vil du som rejsende opleve mange fordele ved.

Med en pakkerejse er både fly, transport, logi og andre rejseydelser inkluderet, så du slipper for selv at arrangere det. Du får trygt og sikkert opfyldt dine ønsker til drømmerejsen.

Med Pakkerejseloven i bagage

Når du rejser med Viktors Farmor er du altid omfattet af pakkerejseloven. Pakkerejseloven indbefatter en meget høj forbrugerbeskyttelse, der blandt andet er med til at sikre den rejsende økonomisk tryghed.

Et scenarie kunne være, at et inkluderet lokalfly aflyses, og du og dine medrejsende ikke kan rejse videre som planlagt. I en sådan situation sørger Viktors Farmor for et alternativ til din videre rejse uden omkostninger, så du ikke strander på en uønsket destination.

Det samme vil være gældende, hvis andre elementer af pakkerejsen aflyses eller ændres, så du altid har mulighed for at blive hjulpet godt videre, hvor end du befinder dig i verden

Hvad siger vores gæster?

Din garanti for enestående oplevelser

Pakkerejser med Viktors Farmor handler selvfølgelig også om meget andet end at gøre det bekvemt og sikkert for vores gæster at rejse. Ved at vælge en af vores pakkerejser er du garanteret fantastiske oplevelser, som kan være svære at få, hvis du rejser alene, uden det indgående kendskab til destinationerne, befolkningen og de lokale skikke, som vores erfarne, dansktalende rejseledere besidder.

Du vil opleve, at din rejseoplevelse får en helt ny dimension, når du er på tur med en kompetent og vidende formidler, som ikke blot har styr på det praktiske, men også kan fortælle om rejsemålets historie, natur og kultur - alt sammen i samarbejde med den engelsktalende lokalguide.

Rigtig god rejselyst!

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om mulighederne for pakkerejser.
  • Mere end 25 års erfaring med unikke grupperejser

  • Mindre grupper større oplevelser

  • Inkl. drikkepenge til guider og chauffører