Elisabeth Lord

Fra nord til syd og fra øst til vest i fem verdensdele – Elisabeth har rejst kloden tynd.

Elisabeth Hedegaard Lord - rejseleder for Viktors Farmor

Rejsekonsulent – Guide – Fotograf (autodidakt). Tidl. sekretær, økonom og museumsassistent.

Elisabeth har i de sidste 40 år opholdt sig i kortere eller længere perioder i Trinidad & Tobago. "Disse to caribiske ø-perler er med deres rige multietniske kultur, specielle atmosfære, store naturoplevelser, regnskove og bjerglandskaber, rige fugleliv samt ikke mindst det varme, tropiske klima, et fascinerende rejsemål."

Elisabeths største interesse er at rejse, hvilket har ført hende kloden rundt, til fem verdensdele og et flerårigt ophold i Afrika. Her har hun rejst fra nord til syd og øst til vest.

"Foruden Caribien, som jeg holder MEGET af, har Marokko gjort et stort indtryk. De livlige og farverige souks. At lade sig suge ind i de små gyder, mens jeg overgiver mig til den krydrede duft, det myldrende liv, de farvestrålende boder med deres brogede udbud af keramik, læder, træ, tæpper og smykker - det er et rent eventyr".

Fremmede kulturer, naturen samt dyre- og fugleliv optager Elisabeth meget, ligesom hun holder af udfordringer og et liv der byder på anderledes overraskelser.

På rejser i både Trinidad & Tobago og Marokko tages alle seks sanser i brug, og man kan være sikker på at have udviklet mindst en ny sans efter et sådant besøg.

 

Viktors Farmors rejseleder Elisabeth Lord på vandreferie i Marokkos smukke landskaber

Rejs med Elisabeth Lord