Ring til os 86 22 71 81       Nyhedsbrev       Trustpilot 4,5 starts

Lukas Bo Lützer

Lukas elsker Argentina og Peru, men har også plukket kaffe i Nicaragua, redet i Colombia og spist piratfisk i Ecuador... Tag med Lukas og oplev ham på hans egen hjemmebane: Sydamerika!

Lukas Bo Lützer - rejseleder for Viktors Farmor

Det ville være forkert at sige, at Lukas bor i Latinamerika. Nej, han lever der. Og har det med egne ord som en fisk i vandet.

Han har plukket kaffe i Nicaragua, redet på hest gennem bjergene i Colombia og grillet piratfisk over glødende kul i Ecuadors jungle. I 1995 tog han et år som frivillig i Argentina, og blev lige så frivilligt forelsket i landet og sin argentinske hustru. Han rejste intensivt i alle egne af Argentina, og blev igen forelsket – denne gang i Patagoniens uendelige sletter og himmelvidder.

Siden fulgte år i Danmark, hvor Lukas blev cand.mag i spansk og spansk-amerikansk. Men altid var der rejser til Latinamerika, og nu er ægteparret flyttet tilbage til Buenos Aires kvarteret San Telmo.
Udover Argentina har Lukas besøgt de fleste lande mellem Rio Grande og Ildlandet, og i dag leder han rejser for Viktors Farmor i Sydamerika, Mellemamerika og Spanien.

Lukas forhold til Peru ligner til forveksling H.C. Andersens historie om den Grimme Ælling. Da han første gang besøgte landet i slutningen af 1980'erne, troede han, at han aldrig ville vende tilbage, da landet dengang var hårdt ramt af terror og kriminalitet. Siden har Lukas været rejseleder på en lang række rejser i Peru og landet er i dag ét af hans favoritrejsemål i Latinamerika: "Jeg troede ikke mine egne øjne, da jeg i 2015 vendte tilbage til Peru efter 26 år. Peruanerne er utroligt venlige og landets attraktioner uovervindelige. Sidst men ikke mindst: jeg føler mig fuldstændigt tryg, når jeg rejser i Peru".

 

Rejseleder Lukas Bo Lützer i Sydamerika på rejse med Viktors Farmor

Rejs med Lukas Bo Lützer