Tuyen Ngoc Nguyen

Tuyen driver en kaffe- og frugtplantage i det Vietnamesiske højland, og han brænder for at fortælle gæster om sit hjemland.

Tyuen Ngoc Hguyen - rejseleder for Viktors Farmor

Tuyen Ngoc Nguyen kom til Danmark fra Vietnam som teenager. Efter uddannelse gik hans største ønske i opfyldelse. I 2007 blev han rejseleder med Vietnam, Laos og Cambodia som rejsemål. Senere valgte han at bosætte sig i sit gamle land. Han driver en kaffe- og frugtplantage i det vietnamesiske højland - ud over at vise sit hjemland til besøgende.

"Som vietnameser er det naturligt for mig at have Vietnam som mit domæne. Her kan jeg dele ud af mine erfaringer, viden og minder om et land og et folk, hos hvem jeg har levet den første del af mit liv. Min passion for den gamle vietnamesiske kultur og historie gør det vigtigt for mig at få lov til at videregive den historie, som jeg brænder for, ligesom det nye moderne Vietnam, som er i rivende udvikling, gør sammenhængen i historien endnu mere interessant at fortælle landets gæster om. Jobbet som rejseleder, der har ansvar for en gruppe glade, venlige og nysgerrige danskere i mit elskede land, er derfor ikke et arbejde, men en fornøjelse."

Læs også artiklen "Med en kaffebonde som rejseleder"

 

Rejs med Tuyen Ngoc Nguyen