Vinni Madsen

Vinni har en Ph.d. i biologi - hun deler gerne ud af sin viden og erfaring, og hun inviterer gerne gæsterne til at dele deres viden med gruppen.

Vinni har gjort karriere i et køleskibsrederi og som direktionssekretær. Så tog hun en uddannelse som biolog. Studiet afsluttedes med en Ph.D. i fugleadfærd fra universitetet i Mexico City.

I forbindelse med studiet boede hun i Mexico City fra 1999 til 2005, og hun har stadig bolig i storbyen, som hun besøger så ofte som muligt. Vinni startede også som rejseleder i 1999, først af nød for at tjene nogle hårdt tiltrængte penge, men siden drevet af en stor interesse i at dele de Latinamerikanske landes fantastiske kultur og natur med andre.

Nysgerrigheden går igen i Vinnis indgangsvinkel til de Latinamerikanske lande, og hun er bredt orienteret om vidt forskellige emner som natur, præcolumbiansk kultur - og nutidige samfundsudfordringer.
I 2012 var hun frivillig i 6 uger i et spændende projekt med kondorer i det nordlige Ecuador

"Den optimale rejse får man, når deltagere og rejseleder arbejder sammen om det", mener Vinni. Hun deler gerne sin viden og erfaring med andre rejsende – og inviterer lige så gerne dem til at dele deres eventuelle viden med gruppen.

Gå-på-mod og nysgerrighed er to ord, man med god samvittighed kan hæfte på Vinni.
 

Rejs med Vinni Madsen