Ring til os 86 22 71 81       Nyhedsbrev       Trustpilot 4,5 starts

Kirsten Gynther Holm

Kirsten er Viktors farmor. Hun bliver aldrig mæt af at rejse - verden er stadig for fuld af nye spændende rejsemål.

Rejseleder og Viktors Farmor - Kirsten Gynther Holm

Kirsten er etnograf, cand. mag. og indehaver af rejsebureauet Viktors Farmor, som hun startede i 1996, fordi hun gerne ville dele sin begejstring og viden om fremmede kulturer med andre. Hun brænder især for Mellemøsten og arrangerede rejsebureauets første tur til Iran,  som i dag er det mest populære rejseland blandt de cirka 80 lande, som Viktors Farmor har rejser til.

Rejsebureauet vokser støt, men én ting har dog ikke ændret sig: Kirstens ønske om at give Viktors Farmors gæster unikke indblik i verden omkring os.

"Mit kerneområde er minoriteter. Jeg vil gerne møde dem på en god måde; i øjenhøjde og med åbent sind".

Kirsten har specialiseret sig i de arabiske lande. Hun har rejst i det meste af verden, men holder stadig mest af den arabisk/islamiske kulturkreds.

”Vi møder stor venlighed og gæstfrihed i den arabiske verden. Medierne er desværre med til at bygge barrierer op, når det gælder andre kulturer og religioner, specielt den muslimske. Men mange får heldigvis afkræftet deres fordomme, når de tager med på en rejse.”

Selv om Kirsten har nået en alder, hvor hun med god samvittighed kunne trappe lidt ned, har hun ingen planer om det. Dertil er verden stadig for fuld af spændende steder, som kan blive til nye rejsemål.

Og Kirsten tager gerne selv med som rejseleder – og hendes begejstring har det med at smitte.

 

Rejseleder og Viktors Farmor - Kirsten Gynther Holm hos Embera Indianerne i Panama.

Rejs med Kirsten Gynther Holm