Marlene T. Kristensen

Marlene har flere års erfaring som rejseleder. Nysgerrigheden for verden startede allerede, da hun fik sit første atlas i hænderne

Marlene Tøndering Kristensen

Marlene begyndte sin rejselederkarriere, da hun som 20-årig flyttede til Egypten i syv måneder. Det skulle bare være et sabbatår, men det udviklede sig til seks år som fuldtidsrejseleder. Marlene har ledt rejser i forskellige hjørner af verden, herunder Mellemøsten, Afrika, Europa og Asien.

Nogle af de lande, der har gjort et dybt indtryk på hende, er Sydafrika og Jordan. Hun siger selv:

"Begge lande er utroligt imponerende, men på ret forskellige måder. Jeg har en stor kærlighed til Sydafrika. Landet byder på meget mere, end de fleste forventer eller forestiller sig. Der er så meget at se og opleve, alt imens man opnår en kulturel forståelse, mens man udforsker de forskellige provinser. Kontrasterne er markante, både i landskabet og i befolkningen. Som besøgende bliver man ofte overrasket over, hvad Sydafrika har at byde på.

Jordan har en fantastisk befolkning! Det er en fornøjelse at rejse i et land, hvor gæstfrihed og venlighed er dybt forankret. Når man rejser i Jordan får man både Mellemøstens finurligheder, et indblik i det fredelige land, og selvfølgelig de historiske skatte".

I dag bor Marlene igen i Danmark og arbejder på kontoret hos Viktors Farmor. Hun har en bachelorgrad i International Hospitality Management med speciale i turisme.

Rejs med Marlene T. Kristensen