Frank Hersfeldt

Frank har udforsket verden siden barndommen, og det er blevet til . Han har set verden fra forskellige vinkler, og interesserer sig især for historie, geografi og samfundsforhold.

Frank har rejst så længe han kan huske – som barn med familien, som ung på Interrail og med rygsæk og siden hen til 50+ lande.

Han er oprindeligt økonomi-uddannet med speciale indenfor International Salg, Markedsføring og Logistik og var i mere end 15 år udstationeret for en række multinationale selskaber på tre forskellige kontinenter. Herunder flere perioder i Mellemøsten.

Efter privat i en årrække at have arrangeret turer for expats i forskellige sammenhænge, var det naturligt for ham at gå ind i rejsebranchen.  

Historie, geografi og samfundsforhold har altid haft hans store interesse, hvilket kommer hans gæster til gode.

En af Franks store passioner er vandring. Han er turleder i hjemlige vandreorganisationer og har forceret vandreruter, bjerge og ørkener over hele verden.

Henover årene har han oplevet mange destinationer fra vidt forskellige vinkler. Det har været alt fra en travl hverdag indenfor international salgsledelse på 5-stjernede hoteller, til rygsækferier med overnatning på vandrehjem og med beskedne budgetter. Det er i den grad noget som har givet ham perspektiv.

Rejs med Frank Hersfeldt