Ring til os 86 22 71 81       Nyhedsbrev       Trustpilot 4,5 starts

Colombia rundrejse

Guld, kaffe og latinamerikansk charme

Det er ved at gå op for verden, hvor fantastisk et rejseland Colombia er. Landet har stort set alt. Ikke mindst fra naturens hånd. Mægtige tinder i Andesbjergene, højland med kaffeplantager, dyb regnskov, vidunderlige strande og smukke koloniale byer.

Priser fra

25.990 kr.

Max. 20 deltagere

15 dages rejse

Start din rejse her

Colombia er dobbelt så stort som Frankrig, og med kyst mod både Stillehavet og Atlanterhavet er klimaet varieret og giver grobund for en grøn frodighed. Landet huser flere fuglearter end noget andet sted på kloden.

Og så er der kulturen. Velbevarede byer oser af stemning fra den spanske kolonitid, og kulturen blomstrer. På plussiden tæller også en spændende kaffe-tradition og myten om El Dorado.

På guldmuseet i Bogotá ser vi en af verdens mest fascinerende udstillinger af guld. Tusindvis af minutiøst forarbejdede genstande giver os indtryk af livet i Latinamerika, før Columbus kom. Med kabelbane drager vi mod højderne i Colombias hovedstad, hvor der på toppen venter der os en fænomenal udsigt over byen.

I Zipaquira bevæger vi os under jordens overflade og ned i en romersk-katolsk kirke, der er bygget i en saltmine 200 meter under jorden.

I Colombias kafferegion lærer vi, hvordan man laver rigtig kaffe. I et smukt reservat i regnskoven tages vi igennem kaffeproduktionens stadier fra dyrkningen af bønner til høsten og forædlingen heraf, samt hvordan det klargøres til eksport.

En særlig oplevelse er Medellín, byen der genopfandt sig selv, og som i dag er en af verdens mest innovative og kreative byer. Vi tager på en historisk rejse, der fører os gennem den voldelige tid plaget af narkokriminalitet og bliver klogere på den udvikling byen har gennemgået.  

Colombias koloniale stemning oplever vi i særdeleshed i Mompox. Her står tiden stille og byen, der omkranses af Magdalena-floden, fremstår som en kulturel perle med smukke kirker.   

Ved det Caribiske Hav, med idylliske sandstrande og frodig regnskov, overnatter vi i bungalows i et af Colombias skønneste naturområder – Tayrona National Park. Her er biodiversiteten høj og det er en god idé at holde øjne og ører åbne, da nationalparken er hjemsted for hundredvis af dyrearter, herunder capuchineraber, kaimaner og et utal af fugle.

Som en perle til sidst dukker Cartagena op. Byen er udnævnt til verdensarv af UNESCO, for den har bevaret sin kolonitids arkitektur, og der er altid stemning i Cartagenas livlige gader.

5 gode grunde til at rejse til Colombia med Viktors Farmor:

 • Oplev den charmerende koloniby Mompox
 • Kom med ud og kig efter brøleaber i regnskoven
 • Besøg en kaffefinca i højlandet
 • Oplev en af Sydamerikas mest moderne byer Medellín
 • Se det prægtige guldmuseum i Bogotá

Dagsprogram

 • Dag 1

  Ankomst til Bogotá

  Vi flyver fra Kastrup Lufthavn og ankommer samme dag til Bogotá.

  Fra lufthavnen kører vi til vores hotel, der ligger i byens historiske centrum La Candelaria. Metropolen med over 10 millioner indbyggere blev grundlagt af spanierne i 1538 under navnet Santa Fe. I dag er den kosmopolitiske hovedstad fyldt med summende, latinamerikansk liv i gader og stræder.

  Vi har to overnatninger i Bogotá.

  Måltider: Mad på flyet samt aftensmad i Bogotá

  Overnatning: Bogotá

 • Dag 2

  Byrundtur med Guldmuseet og den gamle bydel La Candelaria

  Vi begynder dagen på Paloquemao markedet, hvor vi sikkert kan finde nogle af de eksotiske frugter, der kun findes i Colombia. Vi møder de lokale på markedet og hører om deres hverdagsliv.

  Herefter oplever vi centrum af Colombias hovedstad til fods. Vi kommer forbi den store og centrale Plaza de Bolivar, der omkranses af regeringsbygninger. Vi fortsætter til den gamle bydel La Candelaria med de smukke koloniale huse og ser desuden de imponerende kirker San Francisco og La Tercera.

  Dertil besøger vi det verdenskendte Guldmusem. Museet giver et godt indtryk af, hvorfor de spanske erobrere var så forhippede på, at Colombia skulle være centrum i deres nye koloni, for museet har en enorm samling af guldgenstande fra tiden før Columbus.

  Byrundturen afsluttes med en tur på Monserrate bjerget, hvor vi kører med kabelbane derop. Her nyder vi den enestående udsigt over Bogota.

  Eftermiddagen vil herefter være til fri afbenyttelse, hvor det kan anbefales at udforske de koloniale gader endnu mere.

  Måltider: Morgenmad og frokost

  Overnatning: Bogotá

 • Dag 3

  Saltkatedralen i Zipaquira og ankomst til kafferegionen

  Vi kører lidt uden for Bogota til byen Zipaquirá. Byen, der blev grundlagt i år 1600 bl.a på grund af forekomsten af mineraler, blev et vigtigt centrum for handel med salt til bevarelse af fødevarer.

  I saltminen blev der i 1954 bygget en saltkatedral, som blev brugt frem til 1992. Herefter blev der bygget en ny katedral, der åbnede i 1995. Den ligger ca. 200 meter under jordens overfalde. Det er en stor oplevelse at begive sig ned i minen gennem gangene og nå frem til det meget store katedralrum udgravet i minen. Bunden har tre sektioner, der repræsenterer Jesu fødsel, liv og død. Ikonerne, ornamenterne og de arkitektoniske detaljer er håndskårne i halitklippen.

  Efter besøget begiver vi os direkte mod lufthavnen, hvor vi flyver til kaffe-regionen. Sent på eftermiddagen ankommer vi til vores overnatningssted.

  Måltider: Morgenmad og frokost

  Overnatning: Armenia

 • Dag 4

  Quindíos botaniske have

  Vi starter dagen med et besøg i Quindíos imponerende botaniske have. Sommerfuglehuset i haven er verdenskendt for den store biodiversitet. Her findes op mod 2.000 sommerfugle, der udgøres af ca. 50 forskellige arter. Hundredvis af blomster danner rammerne for haven og gør besøget til en fornøjelse både for øjne og næse.

  Eftermiddagen er til fri afbenyttelse, hvor det kan anbefales at slappe af på kaffefarmen og nyde poolen.

  Måltider: Morgenmad og frokost

  Overnatning: Armenia

 • Dag 5

  Den smukke Cocora dal

  Vi besøger dalen Valle del Cocora, som ligger i oplandet til de over 5.000 meter høje vulkaner Ruiz, Santa Isabela og Tolima. Dalen er kendt for et frodigt landskab med op til 60 meter høje vokspalmer og anses for at være en af de mest naturskønne dale i Colombia. De imponerende vokspalmer er ikke bare Colombias nationaltræ, de er også blandt de højeste træer i verden.

  I Cocora tager vi en vandretur på ca. 3 timer i et roligt tempo og nyder det bjergrige område. For de, der i stedet foretrækker at ride på hest, er det også muligt (husk ride/cykelhjelm).

  Herefter besøger vi den lille landsby Salento, der byder på farverige og traditionelle bygninger. Her kan man slentre rundt i de hyggelige gader med butikker der byder på lokalt kunsthåndværk og smykker. Dertil vil der naturligvis være mulighed for at smage på regionens lokale kaffe.

  Måltider: Morgenmad og frokost

  Overnatning: Armenia

 • Dag 6

  I kaffens tegn og metropolen Medellín

  Vi kører langs de grønne, bjergrige landskaber mod Medellín. Langs ruten besøger vi kaffefarmen La Primavera. Her tages vi igennem kaffeproduktionens stadier fra dyrkningen af bønner til høsten og forædlingen af bønnerne samt hvordan det klargøres til eksport. Vi lærer naturligvis også at kende forskel på god og dårlig kaffe.

  Herefter fortsætter vi turen til Medellin. For godt 20 år siden var Medellín en af de farligste byer i verden. I begyndelsen af 90’erne blev jagten intensiveret på lederen af Medellíns narkokartel, Pablo Escobar, og kort derefter sluttede en æra for ”El Patrón”, der blev dræbt under en flugt. Indtil årtusindskiftet fortsatte kampene blandt de kriminelle narkobanditter om at blive Escobars efterfølger, men efter 2002 begyndte der at ske forandringer i Medellín. Fremsynede lokale politikere begyndte at investere store beløb i infrastruktur og uddannelse, og de havde held med det. I dag er ”byen med det evige forår” en af de mest innovative metropoler i verden.

  Vores hotel er placeret i det moderne El Poblado distrikt, tæt på restauranter og barer. Vi har to nætter i Medellín.

  Måltider: Morgenmad og aftensmad

  Overnatning: Medellín

 • Dag 7

  Medellín – en forvandlet by og Tayrona National Park

  I dag tager vi på en historisk rejse gennem Medellín. Vi hører om indsatsen for at bekæmpe narkokriminaliteten, og lærer mere om, hvordan byen blev forvandlet til en helt anderledes by. Byen har modtaget international anerkendelse på baggrund af projekter målrettet de fattige nabolag.

  I byen oplever vi bl.a. San Antonio parken, San Ignacio pladsen og den traditionelle Avenida La Playa. Hertil besøger vi skulpturparken – Plazoleta de las Esculturas, hvor der befinder sig mere end 20 voluminøse skulpturer fra den verdenskendte kunstner Fernando Botero.

  Vi tager til kvarteret "Comuna 13", der tidligere var meget problematisk med bander og kriminalitet. Befolkningen var trætte af denne udvikling og fik bl.a. stablet en rulletrappe op gennem kvarteret på benene samt tog initiativ til at male husene og plante træer mm. Man skabte korridorer og forbandt kvartererne i byen og skabte dynamik, forståelse og fred! Fra toppen af rulletrappen er der flot udsigt over Medellín. I "Comuna 13" ses overalt spektakulær og farverigt "streetart" på husvæggene.

  Vi spiser frokost på en særlig restaurant, der drives af kvinder som alle har lidt under den voldelige tid.

  Sent på eftermiddagen kører vi til lufthavnen, hvorefter vi flyver til Santa Marta på den Caribiske kyst. Her tager vi til en af de mest spektakulære strande på det Sydamerikanske kontinent nær Tayrona National Park.

  Vi har to nætter i bungalows under palmerne.

  Måltider: Morgenmad og frokost

  Overnatning: Tayrona

 • Dag 8

  Tayrona National Park

  Vi nyder den tropiske skov på en vandretur langs strandene i nationalparken. Vi starter ved Cañaveral stranden, en af de smukkeste strækninger i Tayrona. Herefter venter en mindre bakketop, hvor der vil være et flot udsyn over kysten.

  Derefter vandrer vi ca. 1 time gennem skoven til Arrecife og til strandene La Piscina og San Juan del Cabo. Her vil der være tid til at svømme og smage på tropiske frugter. 

  Måltider: Morgenmad og aftensmad

  Overnatning: Tayrona

 • Dag 9

  Tid på egen hånd - Taironaka naturreservat

  Dagen er til fri afbenyttelse, hvor det kan anbefales at nyde strandene med en svømmetur eller bruge dagen på afslapning.

  Rejseleder og guide har flere forslag til udflugter i området, bl.a til Taironaka naturreservat, hvor der er chancer for at opleve brøleaber, tukaner og andre eksotiske fuglearter. 

  Måltider: Morgenmad og aftensmad

  Overnatning: Tayrona

 • Dag 10

  Kolonial stemning i Mompox

  Efter morgenmaden kører vi langs det Caribiske hav til Ciénega. Herfra fortsætter turen til Aracataca, fødselssted for den colombianske nobelprisvinder Gabriel Garcia Marques. Efter et kort besøg kører vi til Mompox.

  Mompox er en lille kolonial landsby placeret direkte ved Magdalena floden. Her er der ingen former for stress og jag, men blot en særlig atmosfære. Her tilbringer vi to nætter.

  Måltider: Morgenmad og frokost

  Overnatning: Mompox

 • Dag 11

  Lokalt håndværk i Mompox

  I dag skal vi på tur rundt i Mompox, hvor vi bl.a. besøger de vigtigste kirker, herunder Santa Bárbara, De la Concepcíon og De San Agustín. Dertil besøger vi San Carlos paladset og Calle de la Alborrada.

  Vi introduceres for et mindre værksted, hvor de laver filigransmykker.

  Efter frokost tager vi på kanotur på søen Cienaga de Pijiñjo, hvor vi kan se mange fuglearter. 

  Måltider: Morgenmad og frokost

  Overnatning: Mompox

 • Dag 12

  Caribisk stemning i Cartagena

  Vi kører i dag til den farverige kystby Cartagena. Undervejs passerer vi først Magangue og herefter San Basilio de Palenque, der er kendt for at være den første frie by i Sydamerika. Byen blev grundlagt i 1713 af en undsluppen afrikansk slave. Derfor er der i byen en unik kultur, der især er præget af afrikansk arv.

  Hen ad eftermiddagen ankommer vi til Cartagena, hvor vi oplever et unikt mix af caribisk stemning og kolonial arkitektur.

  Vi har 2 nætter i Cartagena.

  Måltider: Morgenmad og aftensmad.

  Overnatning: Cartagena

 • Dag 13

  Farver og historie i Cartagena

  Vi bruger formiddagen på en halvdags-byrundtur i den farverige kystby Cartagena. Cartagena samler det bedste af kolonitidens charme, latinsk livsglæde og caribiske fornemmelser. Med spaniernes indtog i området i 1500-tallet begyndte byen at blomstre. Pladser, klostre, katedraler, forter, og fine byhuse blev bygget, og husene blev malet i smukke farver. I dag er Cartagena en af verdens bedst bevarede kolonibyer.

  Dagen starter med et besøg på La Popa klosteret, der er beliggende på byens højeste punkt. Vi ser San Felipe, en enorm fæstning, der emmer af gamle historier og mysterier om de hemmelige tunneller. Den militære fæstning er den største som spanierne byggede i deres kolonier. I løbet af rundvisningen kan vi beundre the arkitektoniske mesterværk lavet af koralsten og samtidig få en forståelse for byens forsvarsstrategi mod piratangrebene i det 17. og 18. århundrede. Fra fæstningen tager vi videre til den gamle bydel og oplever de smukke gader, kirker og små pladser til fods.

  Det eklektiske mix af kolonial arkitektur, gastronomi og kultur gør Cartagena til en del af UNESCOs verdensarv. Eftermiddagen er til fri afbenyttelse. Man kan trygt færdes i byens centrum, og snuse indtrykkene til sig i de brostensbelagte gader.

  Om aftenen er der afskedsmiddag på en fin colombiansk restaurant med live musik.

  Måltider: Morgenmad og aftensmad

  Overnatning: Cartagena

 • Dag 14

  Cartagena - Hjemrejse

  Vi har dagen fri på egen hånd, inden vi om eftermiddagen kører til lufthavnen i Cartagena, hvorfra vores hjemrejse starter.

  Måltider: Morgenmad og aftensmad (i flyet)

 • Dag 15

  Hjemkomst i København

Praktiske oplysninger

Her finder du relevante oplysninger om rejser til Colombia

 • Pas og visum

  Colombia kræver ikke visum fra danske statsborgere i de første 90 dage i landet. Passet må ikke udløbe inden for 6 måneder fra hjemrejsedatoen. Det er altid en god idé, at have en ekstra kopi af passets informationsside med, og opbevare den et andet sted end selve passet.

 • Vaccination

  Som i de fleste andre oversøiske lande, anbefales det at være vaccineret mod: smitsom leverbetændelse (hepatitis A), stivkrampe og difteri. Endvidere anbefales vaccination mod gul feber.

  Viktors Farmor rådgiver af principielle årsager ikke om smitterisiko for malaria og om valg af malaria profylakse. Du bør tale med egen læge eller en specialklinik for rejsemedicin. Medbring evt. dag-for-dag programmet, hvorpå rejseruten er indtegnet.

  Du kan også orientere dig på Seruminstituttets hjemmeside. Der kan være forskel på, hvilke vaccinationer der tilrådes.

  I forbindelse med din vaccination har Viktors Farmor to rabataftaler med Rejsemedicinsk- og Medicinsk Speciallægeklinik (Jens Baggesens Vej 90 B 8200 Aarhus N) og Udlandsvaccinationen I/S (Ørestads Boulevard 5, 2300 København S). Ved begge steder får du op til 10% i rabat ved vaccinationer.

 • Valuta

  Møntfoden i Colombia hedder Colombian Peso og forkortes COP. 1000 COP svarer til ca. 2 kroner. Kreditkort (kun Visa og Mastercard) kan bruges på restauranter, hoteller og i mange turistbutikker. Der er hæveautomater i større byer. Generelt får man en lidt bedre kurs ved at hæve penge end ved at veksle.
  Vælger man at veksle penge, anbefales det at medbringe US Dollars, og helst i 20, 50 eller 100 US Dollars-sedler.

 • Hoteller

  Der er ikke elkedel på værelserne. Der er hårtørrer på ca. halvdelen af hotellerne på rundrejsen, men ikke på fugle- og naturrejsen.

  På rejsen Colombia fugle- og naturrejse

  Vi bor på velvalgte hoteller og lodges. Listen herunder skal dog tages med forbehold, men giver en idé om hvilken slags hoteller og lodges, vi benytter:

  Sabaneta: La extremadura
  Jardin: Hacienda Balandu el. Hosteria La Valdivia
  Manizales: Recinto del Pensamiento
  Salento: Mirador del Cocora el. Salento Real
  Otun Quimbaya Reserve: Otun Quimbaya Lodge el. Reserve
  Pereira: Sazagua el. Sonesta el. Hacienda Castilla
  Leticia: Waira Hotel
  Marasha Reserve: Marasha Reserve Lodge
  Puerto Nariño: Waira Selva
  Bogotá: Estelar de la Feria el. Casa Real 93
  På lodgene i Marasha og Otun Quimbaya (i alt 2 nætter) kan enkeltværelse ikke garanteres.

 • Fysisk form på rejsen

  For at kunne deltage på rejsen skal du være godt gående og i en almindelig fysisk form. Rejsen egner sig ikke for bevægelseshæmmede, og det forventes, at du kan gå mindst 5 km. om dagen, samt kunne klare at gå på trapper.

  Der er 2 længere vandreture på ca. 3 timer, hvor det kræver ekstra god form for at kunne deltage. For de, der ikke har mod på den lange vandretur, bliver der mulighed for at vælge en kortere rute på ca. 1 time eller blive tilbage og vente på resten af gruppen.  

 • Telefoni og internet

  Internet og Wi-Fi

  På mange af hotellerne er  der gratis wi-fi – nogle steder på værelserne, andre steder kun i lobbyen. Hastigheden er dog sjældent imponerende.  

  Mobiltelefon

  Det er temmelig dyrt at ringe og sende sms til udlandet fra Colombia, så kontakt din teleudbyder og for priser og nærmere information. 

 • Elektricitet

  Der er 110 volt (i lysnettet), som dog ikke behøver at volde problemer i de nyere opladere til kamera mm (se tekst på opladeren). Der bruges stik med to eller tre smalle flade ben, så medbring adapter.

 • Mad og drikkevand

  Colombia er ikke kendt for et varieret køkken. Det er ofte kylling, fisk  eller oksekød, der bliver serveret og med pommes frites eller ris til. Kaffe af den bedste kvalitet drikker man overalt, og man kan købe billige og gode øl, mens chilenske vine ofte er at finde på vinkortene.

  Vandet fra hanerne kan flere steder drikkes, men smager af klor.  Det anbefales, at man køber mineralvand på flaske.

 • Drikkepenge

  På restauranter er det normalt at lægge ca. 10-15 % på regningen, hvis ikke det er pålagt allerede (I så tilfælde står der typisk "propina voluntaria" på regningen.)

  Hvis man har fået båret sin bagage til sit hotelværelse giver man et lille beløb for det, f.eks. svarende til 1 USD.

  På grupperejser betales drikkepenge til chauffører og guider af Viktors Farmor.

 • Foto

  Lufthavne og militære områder må ikke fotograferes. Hvis man vil fotografere mennesker bør man spørge om lov først.

 • Prisniveau

  En hovedret koster fra ca. 60 kroner og op. En vand/øl ca. fra 10 kr. Et glas vin fra 35 kr. En liter vand i en kiosk koster ca. 8 kr.

 • Bagage

  Bør aldrig være tungere end at man til enhver tid kan bære det selv.

  Når man modtager flybilletterne skriver vi også hvor mange kilo, man må have med, og det er typisk 20 kg.

  Vær opmærksom på, at flyselskaberne ikke tillader powerbanks og e-cigaretter i den indtjekkede bagage. Har I sådanne apparater, skal de i håndbagagen.

 • Håndbagage

  Sørg altid for at have tandbørste samt lidt ekstra tøj/undertøj i håndbagagen så man er forberedt på det tilfælde, at bagagen kan være forsinket på bestemmelsesstedet.

  Vigtig medicin bør altid være i håndbagagen. Medbringer du receptpligtig medicin, i din håndbagage, skal navnet på recepten og flybilletten stemme overens.

 • Klima

  Vejret er lunt det meste af tiden, som på de bedste danske sommerdage. Colombia har typisk tropisk klima med høje temperaturer året rundt i lavlandet.

  I Amazonas' regnskove er der ca. 26. grader, og der falder op mod 280 mm. regn i februar.

 • Tyveri

  Lad være med at medbringe smykker eller kostbare ure. Hav kontante penge på kroppen i en ”pengekat” og kun et lille beløb i taske eller lommer.

  På byrundturen i Bogotá til fods anbefaler vi, at man bliver sammen i gruppen.

 • Særligt for fugle- og naturrejsen

  De fleste steder har vi ud over vores lokalguide en lokal ekspert med, der har indgående kendskab til det specifikke sted, som vi besøger. Vores lokalguide medbringer et teleskop hele turen rundt. Flere steder kommer vi højt op i Andesbjergene, mellem 3000 – 4000 moh. Og da vi satser på at være på lokaliteten ved solopgang kan det være koldt, og vi anbefaler at medbringe det uldne undertøj, en god hue eller sjal og et par handsker. I Amazonregnskoven er der enkelte steder, hvor der er voldsomt med myg, så vi anbefaler at medbringe et par tynde langærmede skjorter og godt med effektiv myggebalsam.

  Husk weekendtaske (sportstaske) til Marasha-Puerto Narino. Det drejer sig om 4 dage/3 nætter hvor man ikke kan medbringe sin kuffert. Den bliver stående på hotellet i Leticia indtil man kommer tilbage hertil og rejser videre.

  Gummistøvler er uundværlige i Marasha regionen. De kan lejes eller købes billigt i Leticia, så medmindre man er glad for sine egne gummistøvler, er der ingen grund til at tage gummistøvler med fra Danmark.

  Vandrestøvler bliver man glad for at medbringe.

  Siddeunderlag/pude til at sidde på i bådene i Amazonas kan være en god idé at medbringe, da der ikke er hynder i bådene. 

  Morgenmaden på mange af dagene er simpel og tages med i bussen på vej til dagens udflugtsmål. Hav evt. müsli/energibarer med hjemmefra til at supplere med.

  På lodgene i Marasha og Otun Quimbaya (i alt 2 nætter) kan enkeltværelse ikke garanteres. 

  Vi står ofte tidligt op på denne tur for at have de bedste betingelser for at se fugle.

 • Husk at supplere pakkelisten med

  - Insektspray / Myggebalsam

  - Regnslag

  - Sollotion med høj faktor

  - Solbriller

  - Kasket eller solhat

  - Badetøj og håndklæde

  - Evt. medicin mod maveinfektion (tal med egen læge)

  - En rulle toiletpapir eller kleenex

  - Evt. sportssandaler

  - Vandrestøvler/sko

  - Evt. vandrestave

  - Varm trøje el. jakke.

  -Gerne lag på lag tøj som kan tages af og på. Vi befinder os imellem 0 og 3.000 meter på rejsen så temperaturen svinger.

 • Transport

  Colombia har ikke haft turisme i mange år, og vejene er ikke nær så gode som man måske er vant til fra andre latinamerikanske turistlande. Der kan være jordskred eller strejker som ydermere forlænger køretiderne i programmet. Busserne kan variere af standard, men vi stræber altid efter at have de bedste busser. Måske mikrofonen svigter eller et af sæderne ikke kan lænes tilbage; bær over med det, du er i Colombia!

 • Værd at vide

  For alle, der skal ud at rejse med Viktors Farmor, tilbydes 10% på varer, som ikke er nedsatte på Spejdersports webshop. Fordelskoden oplyses ved bestilling af rejse.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om mulighederne for rejser til Colombia.