Hvad søger du?

Start din rejse her

Udover Argentina og Brasilien får du også en flig af noget mere ukendt: Lille Uruguay med hovedstaden Montevideo og den gamle by Colonia de Sacramento. Montevideo folder sig smukt omkring bugten af samme navn. Det er en elegant by, og på en byrundtur ser vi blandt andet teatret Solis, der er en tro kopi af nationalteatret Maria Guerero i Madrid.

Brostensbelagte gader og livlige farver, der minder om Lissabon, finder vi i Uruguays ældste by Colonia de Sacramento, der er udnænvt til verdensarv og er en ofte brugt kulisse til film. Herfra tager det kun 1 time at sejle over floden Plata – så er vi i Buenos Aires.

Argentinas hovedstad er en charmerende blanding af europæisk aristokrati og sydamerikansk puls. Vi kommer godt rundt i byen, for eksempel omkring San Telmo, hvor der spilles tange musik i gaderne, og La Boca med de farvestrålende huse. Vi har desuden en dag til at leve os ind i byen på egen hånd og er til et stort tango-show.

Rio de Janeiro er en af verdens mest passionerede byer. Sig Rio – og der dukker straks billeder op af Copacabana, Ipanema, samba og karneval. Vi har 3 nætter i Rio og får den storslåede udsigt over byen - både fra Corcovado-bjerget med Kristus-figuren, og fra Sukkertoppen med kabelbanen. Der er også tid til en tur langs Copacabana på egen hånd.

Men vi går også bag facaden, når vi besøger en kunstner i boheme-kvarteret Santa Teresa og senere er på guidet tur i en favela, hvor vi dvæler særligt ved et stort kunstværk, der begyndte som en leg for kvarterets fattige børn. Vi kommer også forbi den farverige trappe Selaron.

Så meget om byerne. Et absolut højdepunkt er vandfaldende Iguazú, som vi ser fra både den argentinske og den brasilianske side. Til fods og i båd. Vi ser også nærmere på et af verdens største vandkræftværker.

Vi flyver mellem alle stederne – på den måde kommer vi nemmest om ved de store afstande i Sydamerika.

5 gode grunde til at rejse til Argentina, Brasilien og Uruguay med Viktors Farmor

 • Oplev Rio de Janeiro med Kristus-figuren og Sukkertoppen
 • Se vandfaldene Iguazú fra både den argentinske og den brasilianske side
 • Udforsk Verdens kulturarv i Colonia de Sacramento i Uruguay
 • Få en guidet rundtur i en favela i Rio de Janeiro
 • Nyd skøn vinsmagningen på en vingård i Uruguay

Alle planlagte afgange

Ledig eller Garanteret

Få pladser, 1 plads, Kontakt os

Udsolgt

14 dage Pris Rejseleder Status Bemærkning
23. jan. 24
37.990 kr
Ledig
19. mar. 24
36.990 kr
Ledig
12. okt. 24
Afventer pris
Ledig
16. nov. 24
Afventer pris
Ledig

Prisen inkluderer

 • Fly København-Buenos Aires og Montevideo-Buenos Aires-Iguazu-Rio og Rio-København
 • 11 overnatninger på turistklassehoteller i delt dobbeltværelse:
  - 3 nætter i Buenos Aires
  - 1 nat i Colonia de Sacramento
  - 2 nætter i Montevideo
  - 2 nætter i Iguazu
  - 3 nætter i Rio de Janeiro
 • 9 x halvpension og 3 x kvartpension
 • Vinsmagninger på dag 4 og 7
 • Kørsel i bus
 • Entréudgifter og nationalparkgebyrer
 • Bådtur ved Iguazu vandfaldene
 • Dansk rejseleder
 • Engelsktalende lokalguider
 • Drikkepenge til guider og chauffører

Ingen hokus pokus: Se vores prispolitik her

Prisen inkluderer ikke

 • Eneværelsestillæg (Fra 4.000 kr.)
 • Afbestillings- og rejseforsikring

Husk at læse de generelle handelsbetingelser her

Dagsprogram

Download program

Afrejse fra København mod Sydamerika med mellemlanding.

Vi ankommer om morgenen til Argentinas hovedstad, Buenos Aires, og tager straks på byrundtur.

Buenos Aires er en charmerende blanding af en kosmopolitisk aristokratisk by med atmosfære som i de europæiske hovedstæder og en latinamerikansk, farverig og pulserende livsrytme. Det er denne blanding, der gør byen så original og levende.

På vores byrundtur oplever vi 9. de Julio Avenue, verdens bredeste boulevard, vi ser den store plads, Plaza de Mayo, samt regeringsbygningen Casa Rosada, domkirken og parlamentet. Vi skal også en tur i forskellige interessante bydele: San Telmo, hvor der spilles tangomusik i gaderne, og La Boca med de små farvestrålende huse. Vi ser desuden Palermo parkerne og Recoleta, byens mest elegante kvarter.

Vi har tre overnatninger i Buenos Aires.

Måltider: Morgenmad og aftensmad

Om formiddagen besøger vi et af Buenos Aires’ vartegn, Teatro Colon. Den elegante bygning går på grund af sin arkitektur og akustik for at være en af verdens fem bedste teatre på linje med Scala i Milano og operahuset i Paris. Teatret åbnede i 1908 og har siden dannet skole inden for ballet, opera og klassisk musik.

Herefter fortsætter vi til kvarteret Coghlan. Her boede i slutninge af 1800-tallet mange irske og engelske immigranter, især efter ingeniøren John Coghlan stod for at udbygge jernbanen, så den også fik en station i Coghlan. Coghlan har siden udviklet sig til at være et kunstner kvarter og her ses masser af gadekunst (street art) rundt om i området. I det charmerende kvarter ses desuden mange tradtionelle irske/engelske huse og bygninger. Vi slutter turen af ved Coghlan togstationen og den smukke jernbro.

Måltider: Morgenmad

Vi har dagen fri til på egen hånd at udforske Buenos Aires. Rejselederen har flere gode forslag til både sightseeing og shopping.

Om aftenen mødes vi for at tage hen til den historiske tango-bar El Querandi. Vi starter med vinsmagning, og herefter er der middag og et storslået tango-show, som i sandhed får ”Vild med dans” til at blegne. 

Måltider: Morgenmad og aftensmad

Efter morgenmaden kører vi til havnen og sejler ca. 1 time til Uruguay.

Uruguay er Latinamerikas mindste land, men selv om det ligger i skyggen af de to mægtige nationer
Brasilien og Argentina, så tag ikke fejl: Landet har sin helt egen identitet. Her ser man både elegante strandpromenader og hesteridende cowboys. Vi bruger et par dage på at samle indtryk af Uruguay.

Vi ankommer til den ældste by i Uruguay, Colonia de Sacramento, der ligger ud til Rio de la Plata-bugten. Sacramento blev grundlagt i 1680 af portugiserne, men i mere end 100 år kæmpede Spanien og Portugal om herredømmet. Spanien trak det længste strå, og i dag er den koloniale fortid meget tydelig i Sacramento. Husene er restaureret og malet i livlige farver, der minder om det gamle Lissabon. En nostalgisk atmosfære skabes af byens brostensbelagte stræder med gadelygter over husdørene og blomsterkasser i vinduerne. Byen er ofte brugt som filmkulisse. Colonia de Sacramento er på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Vi tager på byrundtur og går gennem de brostensbelagte gader i det historiske kvarter og ser fortet, havnen, det spanske og portugisiske museum og de små, charmerende butikker. Vi fortsætter via midtbyen til gågaden og den gamle tyrefægterarena. Undervejs spiser vi frokost på en lokal restaurant.

Uruguay producerer noget af verdens bedste olivenolie. En blanding af god jord og vejrforhold giver optimale betingelser for at oliventræerne i Uruguay. Vi kører til Finca La Primavera, der via avanceret teknologi producerer udsøgt olivenolie. Vi får en rundvisning på gården og hører om produktionen.

Vi har én overnatning i Colonia de Sacramento.

Måltider: Morgenmad og frokost

I dag kører vi til Uruguays hovedstad Montevideo. Om eftermiddagen tager vi på byrundtur. Byen er smukt beliggende ned til floden Rio de La Plata. Dens beliggenhed kan føres tilbage til grundlæggelsen som fæstning i 1726, hvor de spanske soldater bevogtede skibenes indsejling til Rio de la Plata floden. Da de stensatte fæstningsmure efterhånden faldt sammen begyndte Montevideo at antage det europæiske og varierede udseende, som kan opleves i dag. Montevideo har en usædvanlig og spændende moderne arkitektur, samt en charmerende gammel bydel.

Vi starter vores byrundtur i den gamle bydel, og besøger bl.a. Grundlovspladsen, hvorfra tidligere regeringer styrede landet. Metropolitana katedralen og regeringsbygningen Cabildo er placeret på hver sin side af pladsen, omkring hvilken man tydeligt ser bygningernes inspiration fra den franske Belle Epoque. Vi fortsætter til Uafhængighedspladsen, der rummer den gamle byport, Artigas mausoleet og en flere smukke bygninger, bl.a. Solis teatret, der ligner et smykke og er en tro kopi af nationalteatret Maria Guerrero i Madrid. Vi ser også regeringspaladset, hvis neoklassiske græske bygning med facade, indervægge, kupler og søjler belagt med marmor er et imponerende bygningsværk.

Vi har to overnatning i Montevideo.

Måltider: Morgenmad og aftensmad

I oplandet omkring Montevideo findes mange vingårde, som på grund af klimaet dyrker smagfulde vine. Den karakteristiske uruguayske Tannat druesort stammer oprindelig fra Frankrig, men har tilpasset sig klima og jordbund i Uruguay, hvorved den er blevet nationaldruesorten. Vi kører til vingården Bodega Pizzorno, der gennem fire generationer har produceret udsøgt vin. Vi får en rundvisning i vingården og markerne. Vi får efterfølgende serveret frokost, hvor vi samtidig smager nogle af deres velsmagende vine.

Vi fortsætter til Bodega Juanicó, hvor Don Francisco Juanico allerede i 1830 byggede en underjordisk kælder og startede produktion af vine af meget høj kvalitet. Vi smager på nogle af de gode vine sammen med snacks og hjemmelavet brød.

Hen på eftermiddagen vender vi tilbage til Montevideo.

Måltider: Morgenmad og frokost med vinsmagning

Vi flyver via Buenos Aires til Iguazú og kører fra lufthavnen til Itaipú, der er et vandkraftværk på floden Paraná hvor floden danner grænse mellem Paraguay og Brasilien. Itaipú blev opført af et brasiliansk konsortium 1975-82 i et samarbejde mellem de to lande. Det er et af verdens største vandkraftværker med 20 turbiner og en samlet effekt på 14.000 MW. Værket producerer ca. 20% af Brasiliens energi og ca. 75% af Paraguays. Dæmningen er i alt 7.919 m lang og består dels af en ca. 4.500 m lang vold af naturmaterialer, primært sten og ler, dels af en 196 m høj, hul betonkonstruktion, der bl.a. rummer værkets 20 turbiner, samt 14 sluser til overløbskanaler.

Vi besøger besøgscentret og kører derefter med bus rundt for at se dæmningen og gør stop ved forskellige udsigtspunkter.

Herefter kører vi til vores hotel i Foz do Iguacu, hvor vi har to overnatninger.

Måltider: Morgenmad og aftensmad

I dag ser vi de fantastiske Iguazú vandfald fra den argentinske side. Der er 270 fald i tre kms bredde og et fald på ca. 80 m. Faldene er bredere end Victoria Falls og højere end Niagara Falls. Vandet falder smukt mellem brune klipper og grøn regnskov. Nationalparkerne på begge sider af vandfaldene dækker tilsammen et areal på ca. 260.000 hektar.

Vi starter med at tage toget igennem nationalparken. Ved det 90 m. høje fald ”Djævlens Gab” kan man føle de stærke vandstænk på huden og opleve at se store regnbuer i luften. På dette sted vælter 1500 m3 vand ud over kanten i sekundet.

Den første vandretur, vi skal på, giver os gode panorama-udsigter, og vi ser bl.a. faldene Two Sisters, Bosseti, Adam and Eve, Bernabe Mendez, Mbiguá og San Martín fra oven. Derefter skal vi på en vandring nedenfor vandfaldene.
Vi vender herefter tilbage til vores hotel.

Måltider: Morgenmad

I dag tager vi på tur på den brasilianske side af vandfaldene. Vi tager på en vandretur, der starter fra Das Cataratas Hotel og slutter i canyonen ved Devil’s Throat (Djævlens Gab), en vandring på ca. en time.

Herefter skal vi med eldrevet jeep 3 km gennem junglen. Undervejs kan vi være heldige at se både fugle og dyr. Ved foden af det smukke Macuco vandfald tager vi med motorbåd ind og får set Iguazu vandfaldene fra en helt ny vinkel. Husk regnfrakke for det kan ikke undgås at blive lidt våd.

Vi kører herefter til lufthavnen for at flyve til Rio de Janeiro.

Vi har tre overnatninger i Rio de Janeiro.

Måltider: Morgenmad og frokost

Rio de Janeiro er en livlig og pulserende by. I dag besøger vi Santa Teresa kvarteret, som ligger på en bjergskråning med fantastisk udsigt til byens centrum og Guanabara-bugten. Santa Teresa var engang byens mest eksklusive område, inden de velhavende beboere flyttede til strandkvarterene ved Copacabana og Ipanema. I 1960’erne til 1980’erne flyttede mange lokale kunstnere til Santa Teresa, og derfor er kvarteret meget malerisk med hyggelig stemning og brostensbelagte gader.

Vi besøger en lokal kunstner og ser desuden den farverige trappe ’Escadaria Selaron’, som er et berømt kunstværk fra den chilensk-fødte kunstner Jorge Selarón.

Herefter tager vi på en guidet tur i en favela, hvor vi bl.a. skal se et lokalt projekt. Projekt Morrinho blev oprettet i 1997, og er et stort kunstværk over Rios mange favelaer - lavet af mursten. Et kunstværk der startede som en leg for de fattige børn i favelaen, men som sidenhen er blevet berømt på diverse kunstmesser i Europa. Vi hører hele historien om projektet og bliver vist rundt af en af grundlæggerne.

Måltider: Morgenmad og aftensmad

Vi stiger om bord på et miljøvenligt el-tog, som ikke forurener den velbevarede Atlanterhavsskov, som er en del af Tijucas National Park. Vi ankommer til Cristo Redentor, og ved statuens fødder finder vi den smukkeste udsigt over Rio de Janeiro. Cristo Redentor, den berømte kristusstatue, som står på det 710 meter høje bjerg Corcovado, er på listen over verdens syv vidundere.

Herefter går turen til Sugar Loaf kabelbanen, der bringer os op til Sukkertoppen i ca. 400 meters højde. Kabelbanen var den 3. bane, der blev anlagt – i hele verden. Den har fragtet personer siden 1912. Herfra er der en utrolig smuk udsigt, der bl.a. inkluderer Copacabana, Flamengo, Serro do Mar bjergkæden, nabobyen Niterói osv.

Om aftenen spiser vi afskedsmiddag.

Måltider: Morgenmad og afskedsmiddag.

Vi har dagen fri på egen hånd til at se mere af Rio de Janeiro. Der er bl.a. mulighed for at gå en tur langs Copacabana stranden.

Rejselederen har flere gode forslag til både sightseeing og shopping.

Sidst på eftermiddagen kører vi til lufthavnen, og vores hjemrejse starter.

Måltider: Morgenmad

Vi lander i Danmark om eftermiddagen.

Praktiske oplysninger

Her finder du relevante oplysninger om rejser til Argentina

Download FAQ

Praktiske oplysninger Argentina

Danske statsborgere er visumfri i indtil 90 dage, og pas skal være gyldige under hele opholdet. Det er altid en god idé at have en ekstra kopi af passets informationsside med. Kopien skal opbevares et andet sted end selve passet.

Rejsen til Patagonien: Ved ankomst til Chile udleveres et immigrationsbevis, der er vigtigt at beholde under hele opholdet i Chile.

Praktiske oplysninger Brasilien

Der kræves ikke visum til Brasilien for skandinaviske statsborgere på turistrejse under tre måneder. Dog skal man være opmærksom på, at passet skal være gyldigt i minimum seks måneder ud over opholdet i landet.

Det er altid en god idé at have en ekstra kopi af passets informationsside med. Kopien skal opbevares et andet sted end selve passet.

Ved ankomst udleveres et immigrationsbevis - det er vigtigt at beholde det under hele rejsen.

Praktiske oplysninger Argentina

Som i de fleste andre oversøiske lande, anbefales det at være vaccineret mod smitsom leverbetændelse (hepatitis A), stivkrampe og difteri.

Du kan også orientere dig på Seruminstituttets hjemmeside. Der kan være forskel på, hvilke vaccinationer der tilrådes.

Praktiske oplysninger Argentina

Møntfoden i Argentina hedder argentinske pesos. 100 pesos svarer til ca. 6 DKK (pr. juni 2022).

Kreditkort accepteres af de fleste større hoteller og i mange restauranter. Det er dog ikke alle steder, der accepterer kreditkort, så hav et par 100 USD sedler med til at veksle. Det kan gøres på vekselkontorer (Casa de Cambio). I nogle tilfælde kan det betale sig at veksle på hoteller, i restauranter eller butikker. På hjemmesiden bna.com.ar kan man altid se dagskursen for den argentinske peso i forhold til dollaren. Den bedste kurs får man med 100 USD sedler.
Der er ligeledes hæveautomater i de større byer. Der kan dog ofte kun hæves mindre beløb af gangen, og der opkræves gebyr, ud over de 30 kr., som man betaler til den danske bank. 

Rejsen til Patagonien: Her anbefales det at bruge kreditkort til de 3 døgn i Chile.

Praktiske oplysninger Brasilien

Møntfoden i Brasilien hedder Real – i flertal Reais (BRL). 100 Reais svarer til ca. 200 DKK.

Det er altid en god idé at have en ekstra kopi af kreditkortene, samt tlf. nr. til kortspærring.

Det anbefales at veksle penge hjemmefra. Hvis du venter til ankomst, så medbring US Dollars. Den bedste kurs opnås ofte ved veksling i den internationale lufthavn.

Praktiske oplysninger Argentina

På grund af vandreturene i El Chaltén og Torres del Paine er det nødvendigt med almindelig god fysisk form. Se alternative muligheder dag 4 og 5.

Praktiske oplysninger Argentina

Telefoni
Landekoden i Argentina er 00 + 54. I de større byer er der udmærket mobildækning.

Internet
Alle hoteller har gratis wifi. På nogle hoteller dog kun i receptionsområdet.

Praktiske oplysninger Argentina

Der 220 volt i Argentina. Der er to typer stik. 2-benede runde som de danske samt 3-benede. Medbring adapter for en sikkerhed skyld.

Praktiske oplysninger Argentina

Vandet kan ikke drikkes fra hanen, så køb mineralvand.

Rejsen til Patagonien: Vandet kan ofte drikkes fra hanen. Spørg i receptionen.

Praktiske oplysninger Brasilien

Det er ikke tilrådeligt at drikke vandet. Mineralvand på flasker kan købes overalt.

Praktiske oplysninger Argentina

På restauranter og hoteller er drikkepenge inkluderet. Er man tilfreds med servicen, kan 10% lægges til regningen.
På grupperejser betales drikkepenge til lokal guide og chauffører af Viktors Farmor.

Praktiske oplysninger Argentina

Hvis man vil fotografere mennesker, bør man altid spørge om lov først.

Praktiske oplysninger Argentina

Det er generelt billigere at spise ude i Argentina end i Europa, og på flere restauranter får man rabat, når man betaler kontant. Ikke alle restauranter tager imod kort.

Praktiske oplysninger Argentina

Medbring ikke kostbare smykker og ure. Hav kontante penge på kroppen i en ”pengekat” og kun mindre beløb i tasker eller lomme.

Praktiske oplysninger Brasilien

Medbring ikke smykker eller kostbare ure. Hav kontante penge på kroppen i en ”pengekat” og kun et lille beløb i taske eller lommer.

Praktiske oplysninger Argentina

Bagagen bør aldrig være tungere end at man til enhver tid kan bære det selv.

Praktiske oplysninger Brasilien

Bagagen bør ikke være tungere, end at man til enhver tid kan bære den selv.

Praktiske oplysninger Argentina

Sørg altid for at have tandbørste samt lidt ekstra tøj/undertøj i håndbagagen så man er forberedt på det tilfælde, at bagagen kan være forsinket på bestemmelsesstedet.

Vigtig medicin bør altid være i håndbagagen. Medbringer du receptpligtig medicin, i din håndbagage, skal navnet på recepten og flybilletten stemme overens.

Praktiske oplysninger Brasilien

Sørg altid for at have tandbørste samt lidt ekstra tøj/undertøj i håndbagagen, så man er forberedt på det tilfælde, at bagagen kan være forsinket på bestemmelsesstedet. Vigtig medicin bør man altid have i håndbagagen.

Praktiske oplysninger Argentina

Argentina er det ottende største land i verden og klimaet varierer fra nord til syd. Generelt kan vejret beskrives som tempereret. Den køligste periode er mellem maj og oktober. Medbring en trøje og sommerjakke til kølige aftner.

Rejsen til Patagonien: I Patagonien skifter vejret ofte, og det kan være meget blæsende og med kraftige vindstød. Temperaturen ligger på 5-15 grader om dagen, og 0-10 grader om natten.
Der bliver brug for tyk ulden sweater/fleecetrøje, ulden undertøj, hue, vanter, halstørklæde, varm regnjakke og regnbukser.

Praktiske oplysninger Argentina

Argentina er 4 timer efter Danmark. Når klokken er 16.00 i Danmark, er den 12.00 i Argentina.

Praktiske oplysninger Argentina

Husk at supplere pakkelisten med:

- Regntøj

- God kikkert

- Vådservietter

- Sollotion

- Kasket

- Gode vandresko eller –støvler

- Evt. medicin mod maveinfektion (tal med egen læge)

Rejsen til Patagonien: 

- Gode vandrestøvler

- Tyk trøje/fleecetrøje

- Halstørklæde, hue og vanter

- Ulden undertøj

- Vind/regnjakke og regnbukser

- Evt. vandrestave og vabelplaster

Praktiske oplysninger Brasilien

Husk at supplere pakkelisten med:

 • Regntøj
 • Badetøj
 • Dagtursrygsæk
 • Vaccinationskort
 • Lommelygte + ekstra batterier
 • Evt. pandelampe
 • God kikkert
 • Insektspray
 • Vådservietter
 • Sollotion
 • Kasket eller solhat
 • Gode vandresko eller – støvler
 • Evt. medicin mod maveinfektion (tal med egen læge)

Praktiske oplysninger Argentina

For alle, der skal ud at rejse med Viktors Farmor, tilbydes 10% på varer, som ikke er nedsatte på Spejdersports webshop. Fordelskoden oplyses ved bestilling af rejse.

Praktiske oplysninger Brasilien

For alle, der skal ud at rejse med Viktors Farmor, tilbydes 10 % på varer, som ikke er nedsatte, på Spejdersports webshop. Fordelskoden oplyses ved bestilling.

Praktiske oplysninger Brasilien

Østkysten er 4 timer foran Danmark. Dvs. når kl. er 12 middag i Rio – er den 16.00 i Danmark.

Praktiske oplysninger Brasilien

Brasilien har selvvalg fra Danmark. Tryk 0055 + områdenummer + abonnementsnummer. Fra Brasilien til Danmark trykkes 0045 + nummer. Det er ikke altid muligt at bruge mobiltelefon.

Praktiske oplysninger Brasilien

Hvis man har fået båret sin bagage til hotelværelset, giver man et lille beløb svarende til f.eks. 4-5 kr.

Drikkepenge til chauffører og lokalguider betales af Viktors Farmor.

Praktiske oplysninger Brasilien

Som i de fleste andre oversøiske lande, anbefales det at være vaccineret mod smitsom leverbetændelse (hepatitis A), stivkrampe og difteri.

Bemærk, at der er gul feber i visse områder af Brasilien. Du bør tale med egen læge eller en specialklinik for rejsemedicin inden afrejse. Viktors Farmor rådgiver af principielle årsager ikke om smitterisiko for malaria og om valg af malaria profylakse. Du bør tale med egen læge eller en specialklinik for rejsemedicin. Medbring evt. dag-for-dag programmet, hvorpå rejseruten er indtegnet.

Du kan også orientere dig på Seruminstituttets hjemmeside. Der kan være forskel på, hvilke vaccinationer der tilrådes.

I forbindelse med din vaccination har Viktors Farmor to rabataftaler med Rejsemedicinsk- og Medicinsk Speciallægeklinik (Jens Baggesens Vej 90 B 8200 Aarhus N) og Udlandsvaccinationen I/S (Ørestads Boulevard 5, 2300 København S). Ved begge steder får du op til 10% i rabat ved vaccinationer.

Medicin: receptpligtig medicin bør pakkes i håndbagagen. Vær opmærksom på at det kræver en speciel tilladelse at medbringe insulin i håndbagagen, men egen læge kan hjælpe med at få en sådan tilladelse. Medbring gerne en medicinliste med det aktive stof i den receptpligtige medicin samt dosis.

Praktiske oplysninger Brasilien

Rejesen til Brasilien er en Viktors Farmor adventurerejse.

En rejse, hvor der er lagt vægt på enestående oplevelser, men hvor man skal være forberedt på at have en vis spejderånd og overbærenhed, både hvad angår indkvartering og ændringer i programmet undervejs. Disse rejser er mere strabadserende end de øvrige ture i programmet.

Læs mere om adventurerejser her.

Dette er en ægte eventyrrejse for dem, der vil ud på kanten af verden. Det er ikke som sådan nogen hård tur, og der skal ikke gåes ret meget. Men vi kommer højt op, og vi kommer derud, hvor hotellerne ikke altid har danske standarder og ikke alt fungerer 100% som derhjemme. Det skal man være klar på for at få det fulde udbytte af rejsen.

Praktiske oplysninger Brasilien

Brasilien har flere forskellige elektricitetssystemer. I Rio de Janeiro og Foz do Iguaçu bruges der enten 110 volt eller 220 volt, 50-60Hz. Stikdåserne er beregnet til flade stik med to ben. Det er tilrådeligt at medbringe et adaptersæt.

Det kan ligeledes være en god ide at medbringe ekstra batterier, en powerbank eller en solaroplader, hvis man f.eks. skal oplade batterier til telefon, video og kamera.

Vær opmærksom på at visse flyselskaber ikke tillader powerbanks, opladere eller e-cigaretter i den ind-tjekkede baggage. De skal i stedet medbringes i håndbagagen. Reglerne omkring disse ting kan variere fra selskab til selskab. Læs mere på de respektive flyselskabers hjemmesider.

Praktiske oplysninger Brasilien

Temperaturen om dagen er fra 25 til 30 grader og om natten ca. 20 grader.

Uformel påklædning på det meste af turen. Der er ikke brug for finere tøj til omklædning til middag.

Tynde langærmede skjorter/bluser og lange bukser kan hjælpe med til at undgå myggestik ved solnedgangstid.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om mulighederne for rejser til Argentina, Uruguay og Brasilien.