Logo
Optog med udklædte mennesker, blæser-orkestre og glade mexicanere markerer de døde sjæle med en hyldest til livet.

Mexico med De Dødes Dag
25.900 kr. inkl. halvpension
27. oktober til 12. november

Kæmpeskildpadden er vel nærmest ikonisk for Galapagos. Foto Lea Nielsen

Ecuador og Galapagos
38.900 kr. inkl. halvpension
28. oktober til 13. november

Afrikas største koncentration af leoparder findes i Luangwa nationalparken. Foto Erik Hermansen

Malawi og Zambia
24.900 kr. inkl. helpension
16 dage. 14. til 29. september

Karo er en af de mindste stammer i Etiopien. Foto Gert Lynge Sørensen

Etiopien: Omodalen
20.900 kr. inkl. helpension
25. september til 8. oktober

Afrika - Asien - Balkan - Centralasien - Europa - Kaukasus - Mellemamerika - Mellemøsten - Oceanien - Sydamerika - Nordamerika

Viktors Farmor - World-Wide Expeditions

Nyt rejsekatalog 2019

Et nyt år tegner sig i horisonten, og Viktors Farmor kan præsentere et nyt 2019 katalog over rejser til fjerne himmelstrøg og fascinerende kulturer. Tænd for din eventyrlyst ved at bestille kataloget, eller læs det ved at klikke på billedet. God rejselyst!

icon-pioner.svg

Nyheder

Verden er spændende. Og den forandrer sig hele tiden. Nye relationer opstår. Ny inspiration dukker op. Også i rejsebranchen. Vi arbejder konstant med nye, spændende rejsemål, som vi gerne vil dele med vores gæster. Rejseværkstedet lukker aldrig! I 2019 har vi en række nye rejser på programmet.

Se alle nyhederne her

icon-globe.svg

23 år med Iran

Viktors Farmor har specialiseret sig i rejser til Iran. Landet har været en fast del af programmet siden 1996. Arkitektoniske perler, en fascinerende forhistorie, forkælelse af smagsløgene og en venlig og gæstfri befolkning - Iran har det hele.

Se vores store udbud af rejser til Iran her

icon-globe.svg

Julen står for døren

Hvad er nu det? Har de set pinsesolen danse for længe hos Viktors Farmor? Nej, slet ikke. Tværtimod har vi bevaret det kølige overblik og ser frem mod højtiden. Vi kan mærke en stigende interesse for at bruge juleferien på andet end and og rødkål, og vi har bare været ude i god tid for at sikre os de bedste rejsemål og hoteller. For én ting er sikker: Det bliver atter jul. Også i 2019.

Find din julerejse her

icon-pioner.svg

Sommerferie 2019

Er sommerferien ikke på plads endnu? Så har vi en række gode forslag - alle vores ture i juli og august er med garanteret afrejse! Peru, Kirgisistan, Ukraine, Nepal, Georgien og vi kunne blive ved. Mulighederne er mange - så er det bare lige det med at vælge...

Find din sommerferie her

Viktors Farmor baggrundsbillede