Logo
Oven over Grædemuren ligger den smukke Omar Moske. Foto Viktors Farmor

Israel rundrejse
16.400 kr. inkl. halvpension
26. oktober til 5. november

"Kira Ora" - Velkommen til New Zealand, der siges at have verdens mest gæstfrie befolkning.

New Zealand rundrejse
46.900 kr. inkl. halvpension
9. november til 2. december

Den lyserøde moske Masjed-e Nasir-al-Molk i Shiraz.

Iran rundrejse
16.900 kr. inkl. halvpension
24. oktober til 6. november

Overfladen af Danakil er dækket af forskellige farvede mineraler. Foto Viktors Farmor

Etiopien og Djibouti
29.900 kr. inkl. helpension
27. oktober til 10. november

Afrika - Asien - Balkan - Centralasien - Europa - Kaukasus - Mellemamerika - Mellemøsten - Oceanien - Sydamerika - Nordamerika

Viktors Farmor - World-Wide Expeditions

Rejsekatalog 2019

Læs eller bestil vores 2019 katalog. Lad dig inspirere af historier fra fjerne himmelstrøg og fascinerende kulturer. Tænd for din eventyrlyst ved at bestille kataloget, eller læs det ved at klikke på billedet. God rejselyst!

icon-pioner.svg

Nyheder

Verden er spændende. Og den forandrer sig hele tiden. Nye relationer opstår. Ny inspiration dukker op. Også i rejsebranchen. Vi arbejder konstant med nye, spændende rejsemål, som vi gerne vil dele med vores gæster. Rejseværkstedet lukker aldrig! I 2019 har vi en række nye rejser på programmet.

Se alle nyhederne her

icon-globe.svg

23 år med Iran

Viktors Farmor har specialiseret sig i rejser til Iran. Landet har været en fast del af programmet siden 1996. Arkitektoniske perler, en fascinerende forhistorie, forkælelse af smagsløgene og en venlig og gæstfri befolkning - Iran har det hele.

Se vores store udbud af rejser til Iran her

icon-globe.svg

Julen står for døren

Hvad er nu det? Har de set pinsesolen danse for længe hos Viktors Farmor? Nej, slet ikke. Tværtimod har vi bevaret det kølige overblik og ser frem mod højtiden. Vi kan mærke en stigende interesse for at bruge juleferien på andet end and og rødkål, og vi har bare været ude i god tid for at sikre os de bedste rejsemål og hoteller. For én ting er sikker: Det bliver atter jul. Også i 2019.

Find din julerejse her

icon-pioner.svg

Efterårsferie 2019

Står der stadig spørgsmålstegn ud for efterårsferien? I så fald er her nogle gode bud på rejser i efteråret, der utvivlsomt vil føje gode minder til året 2019. Uanset om du har flere uger at rejse i eller kun en enkelt, har vi mange forskellige rejser at vælge imellem. Få blandt andet 4 forslag til en kortere rejse og 4 forslag til en længere efterårsrejse.

Find din efterårsferie her

Viktors Farmor baggrundsbillede