Logo

Peru - alle højdepunkterne
Fra 29.500 kr. inkl. halvpension
Afrejse: april, maj, juli m.fl.

Oven over Grædemuren ligger den smukke Omar Moske. Foto Viktors Farmor

Israel rundrejse
14.900 kr. inkl. halvpension
11 dage. 29. april til 9. maj

Fantastisk udsigt i Petra, Jordan. Foto Mie Ellen Gynther

Jordans højdepunkter
10.900 kr. inkl. halvpension
8 dage. 25. april til 2. maj

Vi skal på en smuk vandretur ved Kolsay søerne. Foto Viktors Farmor

Kazakhstan vandreferie
13.900 kr. inkl. helpension
9 dage. 14. til 22. maj

Afrika - Asien - Balkan - Centralasien - Europa - Kaukasus - Mellemamerika - Mellemøsten - Oceanien - Sydamerika - Nordamerika

Viktors Farmor - World-Wide Expeditions

Nyt rejsekatalog 2019

Et nyt år tegner sig i horisonten, og Viktors Farmor kan præsentere et nyt 2019 katalog over rejser til fjerne himmelstrøg og fascinerende kulturer. Tænd for din eventyrlyst ved at bestille kataloget, eller læs det ved at klikke på billedet. God rejselyst!

icon-pioner.svg

Nyheder

Verden er spændende. Og den forandrer sig hele tiden. Nye relationer opstår. Ny inspiration dukker op. Også i rejsebranchen. Vi arbejder konstant med nye, spændende rejsemål, som vi gerne vil dele med vores gæster. Rejseværkstedet lukker aldrig! I 2019 har vi en række nye rejser på programmet.

Se alle nyhederne her

icon-globe.svg

23 år med Iran

Viktors Farmor har specialiseret sig i rejser til Iran. Landet har været en fast del af programmet siden 1996. Arkitektoniske perler, en fascinerende forhistorie, forkælelse af smagsløgene og en venlig og gæstfri befolkning - Iran har det hele.

Se vores store udbud af rejser til Iran her

icon-globe.svg

Påskerejser 2019

Hvad skal du lave i påsken? Vil du med ud og finde solen? Vi har masser af gode forslag til, hvor din rejse kunne gå hen i påsken 2019 - hvad med en flyvetur over de mystiske Nazca-linjer i Peru eller en vandretur på Den Kinesiske Mur? Eller hvad med at udforske magiske Petra i Jordan eller besøge de smukt bemalede Karoer i Etiopien? Mulighederne er mange.

Find din rejse her

Viktors Farmor baggrundsbillede