Logo

REJS TIL

^
^

Viktors Farmors rejsemål

Med over 80 spændende rejsemål, kan det være svært at vælge. Vi har forsøgt at gøre det nemmere og mere overskueligt ved at give dig én region ad gangen.

Bliv inspireret af udvalgte rejser

Uanset, om du foretrækker en grupperejse, en pigetur, eller en vandreferie, har Viktors Farmor et stort udbud af rejser til en bred vifte af destinationer. Nedenfor har vi samlet nogle forskellige rejser. Brug pilene for at se flere.

Viktors Farmor - Worldwide Expeditions

Viktors Farmor Worldwide Expeditions er et rejsebureau med speciale i kultur- og naturrejser.

Hvordan bliver en Viktors Farmor rejse til?

Rejserne bliver til på to måder. Den ene måde er, at Kirsten læser om et eksotisk land eller folk i en bog eller i et tidsskrift som eksempelvis National Geographic, bliver inspireret og sætter sig for at lave en tur dertil. Sådan blev for eksempel rejsemålet Ladakh til, der i alle årene har været med i programmet

"Den anden måde er pludselige henvendelser fra udlandet eller danskere som har opholdt sig eller rejst i spændende lande. Sådanne chancer kan jeg næsten aldrig lade gå fra mig", siger Kirsten.

Hvad kendetegner en Viktors Farmor rejse?

  • Små grupper: 10-20 deltagere
  • Kompetente rejseledere - på grupperejser er der en dansk rejseleder og en engelsktalende lokalguide med.

Vil du med?

Er du blevet inspireret til at rejse med Viktors Farmor ud i verden, kan du her få et overblik over alle vores grupperejser.