Hvad søger du?

Rejs til Sydamerika

Tag med til de verdensberømte inkaruiner Machu Picchu, se kæmpeskildpadderne på Galapagos og sejl på floderne i Amazonejunglen.

Andesbjergene knejser mod himlen. I byerne, der klynger sig til bjergsiden eller hviler på højsletten, er luften tynd. Her græsser nøjsomme lamaer og vilde vikunja. Overalt er der spor efter fortidens storhed – fra velbevarede ruiner på Machu Picchu til de smukke klostre og kirker, som spanierne opførte.

Nutiden er lige så imponerende med en eksplosion af farver på tøjet, med glæden, der slippes løs i karnevalstiden og med naturoplevelser uden sammenligning fra Amazonas til Galapagos. Sydamerika er alt, hvad hjertet kan begære af oplevelser, hvad enten man er til historie, kultur eller natur.

En skøn blanding

Sydamerika er en skøn blanding af europæiske, afrikanske, asiatiske og indoamerikanske kulturer, mens de sproglige forskelle er som forskellene mellem dansk og svensk. Derfor føler jeg mig hjemme overalt i Sydamerika.

Viktors Farmor i Sydamerika

Sydamerika er verdens lunger med den mægtige amazone-jungle. Men det er også en bjergkæde på 7000 kilometer langs hele vestkysten med en gennemsnitshøjde på 4000 meter. I Brasilien taler man portugisisk, men i resten af Sydamerika spansk.

Viktors Farmor har rejser, hvor vi kommer dybt ind i junglen, helt op i højderne og helt ind i folkesjælen på Sydamerika.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om mulighederne for rejser til Sydamerika.

Rejsetyper

Uanset om du fortrækker grupperejse, en pigetur, en vandretur eller en kombinationstur til flere lande har Viktors Farmor et stort udbud af pakkerejser til en bred vifte af destinationer. Se et udpluk her:

Kombinationsrejse

Viktors Farmor har en del rejser til Sydamerika, som kombinerer flere lande. Det kunne være Sydamerika i farver, hvor vi oplever Argentina, Uruguay og Brasilien. En kombinationsrejse giver mulighed for at få indblik i flere fascinerende kulturer.

Vicuñaer producerer små mængder ekstremt fin uld - som er meget dyrt. Foto Bo Kristensen

Adventurerejse - skruet op for eventyret!

Eventyret venter, lyder et gammelt mundheld. Og det gør det i særdeleshed på vores adventurerejser. Her lægger vi vægt på, at der er enestående oplevelser. Og de ligger ikke altid i forlængelse af en asfalteret vej eller en landingsbane.

På den argentinske side af Foz do Iguazú, går vi på stier ganske tæt ved vandfaldene. Foto Heidi Eriksen

Vandreferie - oplev med sanserne!

Vi oplever verden stærkest, når vi bevæger os til fods. På vandreturen mærker du virkelig, at du lever! Roen, lydene og duftene forfiner dine sanser. Du møder støvede stier, frodige bjerglandskaber og vild, utæmmet natur. Men vi har også lagt kulturelle, historiske og arkæologiske oplevelser ind.

Trinidad og Tobago er hjemsted for flere kolibriarter. Foto Poul Erik Madsen