Dina Overgaard

Fra den første flirt i 90'erne er Dinas kærlighed til det Sydamerikanske kontinent kun vokset med årene.

Dina Laila Skjærris Overgaard - rejseleder for Viktors Farmor

Dinas rejse startede i Kjellerup, lidt nord for Silkeborg.

Hendes interesse for mennesker, geografi og historie suppleret med en stærk nysgerrighed har bragt hende rundt i verden.

Dinas uddannelsesmæssige baggrund er alsidig og altid anvendt i kombination med rejser eller udenlandsophold. Dina har været fastboende i Grækenland, Norge og Venezuela. Særligt de 3 år i Venezuela har været med til at forme hendes kærlighed til Sydamerika. I 2010 boede hun 3 måneder i Peru (Puno/Taquile), og her er det ubetinget livet blandt taquilanerne, som har sat de dybeste spor.

Dina har gennem arbejde og rejser lært det meste af kontinentet samt Caribien at kende, og man kan enkelt sige at den første flirt i 1991 virkelig er blevet til dyb kærlighed med årene.

I dag bor Dina mellem Sorø og Slagelse, arbejder som projektleder for Have & Landskab samt Naturpark Åmosen. Den foretrukne livsform har altid været tæt på naturen, om det er ved skoven, søen eller i huset ved Fjaltring/ Vesterhavet er underordnet. Hun vælger det enkle liv og når hun har fri nyder hun udsigten fra ryggen af sin islandske hest eller fra sædet i en kajak.

"Day and night I always dream with open eyes." - Skrevet af José Marti

 

Rejs med Dina Overgaard