Logo

Marianne Lucht

Costa Rica har en særlig plads i Mariannes hjerte. Hun har boet og arbejdet der i 5 år. Hendes ældste søn er født i hovedstaden San José og bor der i dag. Hun har rejst landet rundt adskillige gange og kender det rigtig godt.

"Costa Rica er et vidunderligt land at rejse i. Jeg overvældes, hver gang jeg er der, af den fantastiske farverige, frodige og mangfoldige natur. Hver rejse byder på nye oplevelser. Costaricanerne er venlige og imødekommende mennesker. Man føler sig altid velkommen og godt tilpas derovre. Det er et land, jeg aldrig bliver færdig med," siger Marianne.

Marianne interesserer sig generelt for latinamerikansk natur, kultur, historie og samfundsforhold og har også rejst i Mexico, Guatemala, Guyana, på Cuba og flere af de caribiske øer. Hun nyder at videreformidle sine erfaringer og oplevelser.

Marianne er også rejseleder på vandrerejser – særligt i Spanien:

"Vandring er en rigtig skøn måde at rejse på! Man ryster virkelig hverdagens stress og jag af sig, når man vandrer i smukke omgivelser. Og man få en meget intens og autentisk rejseoplevelse, når man kommer til fods over højsletter, langs floder, gennem skove og ender i små, fine middelalderlandsbyer".

Det spanske sprog behersker hun til fulde. Hun er cand. mag. i spansk og dansk, og korrespondent i engelsk og dansk. Udover Costa Rica har hun også arbejdet i Madrid og Barcelona. Til daglig underviser hun på et sprogcenter i Ålborg. Hun er især optaget af digital læring og onlineundervisning.

 

Viktors Farmor rejseleder Marianne Lucht med en fotogen tukan i Costa Rica