Marianne Lucht

Costa Ricas farverige natur har grebet Marianne, som også elsker vandreferier i smukke omgivelser.

Marianne Lucht - rejseleder for Viktors Farmor

Marianne er en erfaren og engageret rejseleder – særligt på vandrerejser i Spanien:

"Vandring er en rigtig skøn måde at rejse på! Man ryster virkelig hverdagens stress og jag af sig, når man vandrer i smukke omgivelser. Og man få en meget intens og autentisk rejseoplevelse, når man kommer til fods over højsletter, langs floder, gennem skove og ender i små, fine middelalderlandsbyer".

Hun er meget optaget af historie og kulturlivet på sine rejser: ”Jo flere rejser man leder, jo dybere kommer man ind i stoffet, og jo mere interessant bliver det”.
Som mangeårig underviser har Marianne fokus på formidling og ser en stor udfordring i at give sine medrejsende ikke blot spændende oplevelser, men også en god indsigt i de steder, der besøges på rejsen.

Marianne leder også rejser til Kap Verde, Andorra og Latinamerika. Hun har bl.a. boet og arbejdet i Costa Rica i 5 år. Hun har rejst landet rundt adskillige gange og kender det rigtig godt.
"Costa Rica er et vidunderligt land at rejse i. Jeg overvældes, hver gang jeg er der, af den fantastiske farverige, frodige og mangfoldige natur. Hver rejse byder på nye oplevelser. Costaricanerne er venlige og imødekommende mennesker. Man føler sig altid velkommen og godt tilpas derovre. Det er et land, jeg aldrig bliver færdig med," siger Marianne.

Marianne interesserer sig generelt for latinamerikansk natur, kultur og historie og har også rejst i Mexico, Guatemala, Guyana, på Cuba og flere af de caribiske øer. Hun elsker at dele sine rejseoplevelser med gæsterne.
Det spanske sprog behersker hun til fulde. Hun er cand. mag. i spansk og dansk. Hun har gennem mange år været underviser på et sprogcenter, men i dag er hun selvstændig og driver en butik i Skagen i sommermånederne ved siden af arbejdet som rejseleder.

 

 

Viktors Farmor rejseleder Marianne Lucht i Andorra

Rejs med Marianne Lucht