Hvad søger du?

Søren Maltesen

Ordet "rejse" går igen i beskrivelsen af Søren:

Som rejseleder har Søren ledet ture til Marokko, Cuba, Jordan, Tyrkiet, Balkan, Andalusien, De Baltiske Lande, Rusland - og meget mere.

Som rejsende har han været i Marokko, Ecuador, Tanzania, Argentina, Brasilien, Grækenland, Georgien - og mange flere steder.

Og som ansat på Rigspolitiets Rejsehold i 22 år har han efterforsket alvorlige sager i Danmark, Storbritannien, Frankrig, Bahamas, New York, Grønland - og meget mere.

Søren var ansat i politiet i 36 år, og valgte at gå på pension i 2010.

Arbejdet gav ham stor rutine i at arbejde i teams og under alle tænkelige forhold. Disse erfaringer bruger han i dag som rejseleder. Han behersker engelsk, begår sig på fransk og har kendskab til tysk og spansk. Med en del ophold i Mellemøsten som rejseleder har han opbygget stor viden. I øjeblikket leder han rejser til Marokko, Cuba, Jordan og Iran.

Betegnende for Sørens viljestyrke og nysgerrighed er, at han rejste til Ecuador for at tage et intensivt spansk-kursus for egen regning, inden han begav sig ud som rejseleder i Andalusien. Viljen viste sig også, da han besteg Kilimanjaro sammen med sin søn og datter. Fornemmelsen for det unikke gør, at Søren trives i nye udfordringer rundt omkring i verden.

Livet er en drøm.

Verden er et smukt sted og værd at kæmpe for. (E. Hemingway.)

Rejseleder Søren Maltesen glæder sig til at byde Viktors Farmors gæster velkommen